StaryZnajomy 1 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 gram na tym servie ze 3miesiace i od tak sobie perma dostalem?! skoro dostalem to ja chce demko z nagraniem jak gram!!! nigdy nikt mnie o nic nie posadzal i jakis zj****y admin dal mi bana?!!!! de_dust20006.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Czytałeś ten temat? http://forum.cs-classic.pl/topic/16692-wz%C3%B3r-skargi/ "skoro dostalem to ja chce demko z nagraniem jak gram!!! nigdy nikt mnie o nic nie posadzal i jakis zj****y admin dal mi bana?!!!!" Przecież masz zrobione ss'y? Edytowane 2 Września 2015 przez ωιncнєѕтєr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dostałeś ssy, przestań się sapać, i wrzuć je na forum w dziale UB, stosując się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Typie co kogo to obchodzi że grasz 3 miesiące, wielki pan i władca (można rzec lord) się znalazł. Dział nie ten, skarga za nic, wrzuć ss dostaniesz ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Kolega już wrzucił ssy, szkoda, że z modelami widocznymi przez ściany, do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi