sonia1234 25 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Nick:Kolortz Wiek**:15 Imię:Krystian Składka(TAK/NIE): nie Mikrofon(TAK/NIE):tak Znajomość Komend MC od 0 do 10: 10 staż w MC: ok 6lat UUID:52ba1610-a855-3a91-851f-3b79bdd21cf6 Nie wiem czy o to chodzi wpisałem i wyskoczyło mi to Opisz siebię oraz dlaczego ty: Chciałbym rozwinąć serwer i sprowadzić na niego ludzi, bo jak widze to nie gra na nim dużo ludzi. A dlaczego ja mam zostać nowicjuszem ? Ponieważ już na wielu serwerach miałem admina, znam się na komendach i chciałbym, aby serwer się rozwinął. Link do GT**:--- Ile poświęcisz czasu na serwer**: 1/3h Czy byłeś już adminem MC?**:Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Okres próbny 10 dni, Witamy w gronie administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi