Shanell 1 787 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Poznań Game Arena - 3 dniowe święto gier na którym pojawią się na nim najważniejsze osobistości z branży, by podzielić się swoim doświadczeniem i wymienić poglądami dotyczącymi rynku. W tym roku PGA przypada na 16 października do 18 października. Ktoś będzie i się wybiera? Btw... Mam miejsce w pokoju żeby kogoś przenocować, hahah Edytowane 2 Września 2015 przez Shanell 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ja się wybieram Jak co roku tylko raz opusciłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ja się również wybieram misiu Jak cuś pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak zainteresowania Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi