Destroyer 548 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Z racji, że na serwerze ludzi przybywa i robi się mały syf otwieram szybką rekrutację.Przyjmę na razie 4 osoby(ogarnięte) , które będą grały więcej niż 1 mapę.Podania pisać zgodnie ze wzorem Osoby co posiadają konto tylko dla podania z góry odpadają. 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon**: 6. Składka (tak/nie): 7. Link do swojego GameMe**: 8. Parę słów o sobie **: 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 10. Steam_ID: 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Wymagania Ukończone 17 lat Przynajmniej 15 godzin spędzonych na serwerze Zachowanie kultury na serwerze Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadanie mikrofonu Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) Edytowane 2 Września 2015 przez Destroyer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonia1234 25 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) 1. Nick:Kolortz2. Imię:Krystian3. Wiek: 15lat4. Znajomość Sourcebans (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**:tak6. Składka (tak/nie):nie7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/672698. Parę słów o sobie **:Nazywam się Krystian i mam 15 lat mieszkam w województwie śląskim dokładnie w żywcu. Moje pasje o trenowanie psów (Dokładniej pitbull, amstaf) , rower i wolnych chwilach oderwanie się od rzeczywistości i wejście w świat wirtualny. Tak wiem, że nie spełniam tego 1 wymagania, ale mam nadzieje, że dostane szanse.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Pragnę zostać administratorem z bardzo wielu powodów. Spędzam na serwerze troche czasu poświęcam się Serwerowni i chciałbym móc jeszcze bardziej przysłużyć się do rozwijania sieci. Robie to, wszystko dla dobra sieci. Chciałbym, abyście dali mi szanse zaistnieć w szeregach jako admistrator.10. Steam_ID:STEAM_0:0:104111755[/size]11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2/3h zależy od dnia12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze wieczorem 18/20 a weekend rano 8/10 i wieczorem 20/2213. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 200h13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak Destroyer: Przyjęty, 7 dni testu. @edit2: Zbyt mała aktywność , ponowne podanie możesz napisac za tydzień Edytowane 15 Września 2015 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi