kav 115 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) http://forum.cs-classic.pl/topic/38177-bronek-lowca-stoneg-steam-0126146198-8966102102-steam/ dostalem bana za niby wh, smieszne jest to gram tutaj bardzo dlugo i praktycznie od poczatku jestem adminem i co w zamian ? prosze o zrobienie porzadku w UBteam, bo jak takie decyzje zachodza to musi tam byc niezly burdel Karol, wez tam ogarnij towarzystwo, no i oczywiscie prosze o obejrzenie dema po raz kolejejny, a nie robienie tego na szybko a jezeli jakeis watpliwosci to na AC i Bl'a wrzucac. Edytowane 2 Września 2015 przez kav 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) hahahahahaha, kav i ban ? kto mu dał wgl perma ? proszę o obejrzenie demka jeszcze raz w tej sytuacji jestem pewny że nie używał wspomagaczy, po prostu stary i doświadczony gracz po 7 latach nabiera się doświadczenia a wejdzie taki co gra rok i płacze jak ktoś go zabije jeśli ub-team uważa że te demo jest spalone to każde inne jego jak i zarówno moje też i również powinienem dostać perma bo wiem że gramy na takim samym poziomie.. dla mnie gracz czysty w 1000% wgl nie wiem co to za jakaś akcja z tym banem śmieszne... majki czy jakos tam a ty jeśli nie umiesz dema sprawdzać (o ile je sprawdzałeś) to nie sprawdzaj wcale bo jeśli tak bedzie to tylko stracimy graczy najlepiej odejdź z ub team... bedzie lepiej dla każdego zwolnij miejsce dla kogoś kto ogarnia.. @M@JKI To czy ja mam odejść z UBT czy też nie to już raczej nie twoja sprawa. Sprawę już prostuje, a jeżeli Bronek chce uzyskać więcej info niech zgłosi się do mnie na PW. Edytowane 2 Września 2015 przez M@jki H@rdcor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi