Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Hej. Wraz ze znajomymi stworzyliśmy klan w cs 1.6 gdyż mamy cichą nadzieje, że ta gra sie odrodzi jednak los chciał, że 2 osoby nam się posypały i szukamy osób chętnych. Wymagania są następujące: sprawny mikrofon, wiek +16, po mutacji chęć gry, możliwość poświęcenia godziny max 2 na mixy etc. kulturka Co oferujemy? możliwość grania w zgranym teamie, poszerzenie swoich umiejętności w grze dobrą zabawe. Wszystkich chętnych zapraszam do kontaktu ze mną prze pw, steam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 A macie stronke www?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Jeszcze nie, mielismy w planach ale posypal sie sklad i automatycznie czekamy na stworzene teamu a pozniej strona itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 a NONSTEAM może być? xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 niestety nie ale steam to nie jest duzy wydatek ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 a nie lepiej zakładać na cs:go? XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) cichą nadzieje, że ta gra sie odrodzi NEH, NEH, NEH Lepiej w cs go, bo są chociażby nawet ligi, a w 1.6 to chyba już tylko forumowe XD Ewidentnie nie pochwalam. Dlaczego nie cs go? @Tymbarkowa x3 Chyba zaraz ją zreportuje -.- Edytowane 14 Września 2015 przez SzeregowiecPL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Precz mi z tym cs GO ! @ Szeregowiec idź precz Edytowane 14 Września 2015 przez Tymbarkowa x3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Kinia nie bądz taka anty do GO, kiedyś mówiłam tak samo jak ty i zmieniłam zdanie xd 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) W 1.6 są już takie cheaty że to nie ma sensu grać. Żadnego meczu z zabezpieczeniami nie zagrasz więc nie ma sensu w 1.6 ciągnąc. No może jeszcze jak by był ten ESL a tak to pogracie ale z cziterkami których zgłosisz na BL'a ale i tak nie dostaną bana ponieważ tam są dzieci. Co do tego ''poszerzenie swoich umiejętności w grze'' w grze w której już nic nie osiągniemy No chyba że ktoś gra dla zabawy lecz jak już klany w chodzą w gre to grubo grubo Edytowane 14 Września 2015 przez Omєga * 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Eeeee tam,moim zdaniem cs1.6 to clasyk i nic go nie zastapi Zapraszam do zapisywania sie do klanu xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ibe 5 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Głupoty gadacie znam sieci gdzie graja mixy regularnie maja klany pozakładane i zajebiście się przy tym bawią Cs 1.6 to classic prędzej te Go upadnie niż ludzie zapomną o 1.6 Ja oczywiście się na to pisze:D mam czas mogę grac..... A co do zgłaszania na BL to banują ludzi i znam tam sędziów co się tym zajmują i nie są dziecmi..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Eeeee tam,moim zdaniem cs1.6 to clasyk i nic go nie zastapi Zapraszam do zapisywania sie do klanu xD Owszem 1.6 to klasyk, ale niestety CSGO już bije 1.6 Głupoty gadacie znam sieci gdzie graja mixy regularnie maja klany pozakładane i zajebiście się przy tym bawią Cs 1.6 to classic prędzej te Go upadnie niż ludzie zapomną o 1.6 Ja oczywiście się na to pisze:D mam czas mogę grac..... A co do zgłaszania na BL to banują ludzi i znam tam sędziów co się tym zajmują i nie są dziecmi..... Go upadnie? To samo mówiono na początku jak wyszedł. Patrząc na frekwencję na streamach i na serwerach nie powiedziałbym tego, i nikt nie mówi o zapomnieniu cs 1.6 tylko robienie klanów w czymś co jest strasznie rozwalone jest bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 @Ibe zapraszam do kontaktu na steam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) A co do zgłaszania na BL to banują ludzi i znam tam sędziów co się tym zajmują i nie są dziecmi..... Banują, ale tylko u siebie na stronie. Nie spotkałem się jeszcze, aby ban z BLa został dodany do banida. Jeśli już to AC.. Edytowane 15 Września 2015 przez KiToL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Cs 1.6 to klasyk to nic tego nie zmieni. Byłby dalej grywalny gdyby nie to, że Valve już nie wytrzymało i zaczęło pompować kasę w CS:GO, powstanie wirtualnego rynku co bardziej zachęca do hazardu, opłacania mistrzostw, drużyn aby zaczęły grywać w CS:GO. Musieli tak postąpić, ponieważ CS:GO byłby kolejnym niewypałem jak CS:Source gdzie co prawda niewielka część graczy odeszła, ponieważ graficznie była lepszą wersją od CS 1.6. Grałem trochę czasu w CS:GO, lecz wolę jednak stare CS 1.6, które ma swój klimat i mnie to cieszy. Nie idę również jak inni za grą, która jest modna. Community powiedzcie sami gracze to wielki wysyp dzieciaków czytam ruskich itp. Aż się odechciewało grać, jak miało się grać z takimi toxic ludźmi.Co do BL'a to w dalszym ciągu to nie to samo co było kiedyś, gdzie strona,cała działalność została sprzedana chłopakowi który miał 16 lat. Sędziami zostali ludzie którzy nie znali się za bardzo na tym i banowany był każdy jak leci, byle by jeszcze osoba zgłaszająca wysłała pieniądze za około 10zł do zgłoszenia to ban był pewny Powstała alternatywa czyli AC, ale z nimi stało się to samo co z BL'em. Jedynym wyjściem było granie ESL gdzie każdy używający wspomagaczy był banowany i za bardzo nie dało się tego obejść, no chyba że kupiło się Organera za min. 100zł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi