kimzonexx 1 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Nick: kimzonex na koncercie w dyskoteceLink do SS: http://www17.zippyshare.com/v/YBjqUwsq/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : kimzonex na koncercie w dyskote [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 534377368 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.233.15 Serwer: dd2 onlyLink do bana: Amx mi nie działa wybaczcie Najwięjszy cziter serwera wstawia znowu ss, aby administracja mogła zobaczyc tego perfidnego wallhacka. A tak na powaznie to wstawiam ss, i dziękuje serwerowni za gre. Macie super gracza Miksera który jest łowcą cziterów, dostrzegł sokolim okiem że mam AIMA więc razem z adminem postanowili mi zrobić ss. Taki gracz i cziter jak ja nie jest Wam potrzebny Ale wstawiam ss żeby nie było że ukrywam tego aima- widać go wyraznie na 2 screenie Pozdrawiam normalną część Waszej administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Z tego co widzę to twój ban w ogóle nie widnieje na amxbans.(przynajmniej ja go nigdzie nie widzę) Jeżeli w dalszym ciągu masz bana z tą sprawą skieruj się do opiekuna serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Edytowane 4 Września 2015 przez M@jki H@rdcor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi