Domel 0 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 1. Nick:Gram w cs'a2. Imię:Dawid3. Wiek: 25<we wrzesniu>4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) mam6. Składka(Tak/Nie):tak7. Link do swojego GT**: nie mam jak bo dopiero od tygodnia jestem na tym serwie8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: siemka:) podanie skladam wrecz z koniecznosci, poniewaz brakuje adminow a cziterow jest tylu ze nie policzylbym ich na palcu jednej reki, jest duzo graczy odpalonych aimbot wallhack czy sh dlatego trzeba ich tepic9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): nie mam steama<non steam v60 mam ale jak trzeba to moge kupic choc na ns gra mi sie lepiej10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: zalezy mam 2 zmiany w pracy wiec przed praca i po na pewno:) czyli po 14 i po 2211. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: tak jak wyzej, weekend duzo siedze12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak Dla mnie to wszystko jedno czy nim bede czy nie:) po prostu zlozylem podanie bo macie braki na tym serwie:) i chce tepic takiich odpalow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) NIE:- widziałem cię raz na serwerze- nie dałeś linku do GT- konto do podania- nsPograj trochę, po udzielaj się w dziale ODD2 i nie tyle, pokaż, że jesteś kimś komu zależy na byciu adminem, takie podanie jak to może złożyć każdy lepszy random który pogra godzinę na serwerze. Ps. To miał być żart? NIE Edytowane 4 Września 2015 przez ev1l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Jestem na nie zero obecności ( może z raz Cię widziałam na serwie ) ns -- mało przekonujący jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywa 12 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Jestem na NIE ! - NS- GT- Podanko mało przekonujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Jestem na NIE. Powody: - GT. - Mało przekonujące podanie. - NonSteam. - Konto dla podania. Dla mnie to wszystko jedno czy nim bede czy nie:) po prostu zlozylem podanie bo macie braki na tym serwie:) i chce tepic takiich odpalow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Hahahahah, więcej takich podań to się chociaż trochę pośmiejemy. Nie Konto do podania Ns Brak linku do gt Dziś cie widziałem 1 raz Ostatnie zdanie wiele tłumaczy, ja bym Ci za takie podejście do sprawy dał warna, zawracasz tylko tyłek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi