Skocz do zawartości

expienie

Gamboa

Rekomendowane odpowiedzi

witam, zanim napiszę skargę (edytuje posta) chciałbym sie dowiedzieć czy jest jakaś kara na serwerze za expienie, podpowiadanie sobie, uzywanie Team speak, nie wykonywanie celów mapy i nie zabijanie się nawzajem? posiadam demo, ssy nicki i ip ale najpierw chciałbym się dowiedzieć czy za to jest kara? nie ma nic o tym w regulaminie więc pytam

i do ogółu. wy myślicie że gracze na serwerze mają skilla a oni mają kolegów na tsie :)

gdzie tam jest info o pomocy na tsie? o podpowiadaniu? bo ja tylko zobaczyłem o 2.5. Zakaz expienia się nawzajem z przyjacielem ( on daje Ci się zabijać a Ty jemu ) [ban na 1 dzień / Ban na 1 Tydzień]

bo niestety o innych zarzutach nic nie ma

2.7. CT muszą rozbroić bombę gdy ta jest podłożona, [CT mogą "raszować" na respa TT] w przypadku braku zainteresowania CT podłożoną bomba

2.13. Terroryści muszą podłożyć bombę na mapach typu DE_ w przypadku map CS_ muszą bronić hosty [Dozwolone raszowanie na mapach typu CS_  ze strony terrorystów] nie wykonywanie celów przez TT

Podpowiadanie sobie na TS/SKYPE itd... są uważane za cheaty. Mam nadzieję, że wyjaśniłem. (BTW. Ty składałeś podanie na admina nie znając regulaminu?).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności