BigK4812 14 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Twój Nick: BigK 2.Nick admina/gracza który zawinił: SinneE / Patrycja 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: STEAM_0:1:64664501 / 37.248.254.44 5.Data i godzina: 4/9/2015 od 17:28 do 18:57 przez 3 mapy w tym czasie 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Koala / Doktor hajs 7.Opis sytuacji: Od godziny około 17:30 do godzin prawie 19:00 SinneE nadużywał Y@@ do jakiś głupot jak pisanie do kogoś i do tego bardzo często ignoruje zgłoszenia na u@ lub gdy pokaże K&SG pokazało, że ktoś prawdopodobnie mógł włączyć wallhack'a lecz on na to nie zwracał uwagi. EDIT Jeśli ktoś ma zamiar sprawdzać amx to dzisiaj nie działały ssy nie banowało po zrobionych screenshotach więc musiałem banować przez konsole tych co mieli wstawić screenshoty i cziterów Edytowane 4 Września 2015 przez BigK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Z tym ingorowaniem u@ oraz K&SG to pewny nie jestem, ponieważ nie moge potwierdzić, gdyż nie mam admina. Jednak to nadużywanie na y@@ moge potwierdzić, pisał teksty typu "tupak" (nie pamiętam reszty) oraz do mnie "Koala brawo" "Kamp dalej na respie" coś takiego, a ja w tym czasie biegłem na bs'a. Tego typu tekstami nadużywał y@@ przez (tak jak wspomniał BigK) 3 mapy. Edytowane 4 Września 2015 przez SANEPID :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Rozmawiałem już o tym z Sinnee. Jeżeli nie będzie poprawy to będziemy musieli się pożegnać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi