Omega* 2 077 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Opis Problemu: Od czasu do czasu gdy wchodzę do gry mam 20 FPS i po prostu nie da się grać. Gdy sprawdzam pliki to zawsze mi pobierani 1 a mianowicie DIRECTX. Gdy pobierze i zainstaluje na komputerze mam normalne 70 - 100 fps i gra chodzi ładnie. Nie wiem czemu ale zdaje mi się że ten direct ciągle się usuwa.. ScreenShoot: Nie potrzebne System na którym aktualnie grasz: Windows 8 Inne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Zrób folder cs tylko do odczytu - nie wiem czy to coś da, ale było coś takiego tylko, że z config.cfg Warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Przy sprawdzaniu plików zawsze ponownie instaluje się DirectX, a sam z siebie nie powinien się usuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Dzięki Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi