Skocz do zawartości

EXPIENIE WOJ

DuNg3()N

Rekomendowane odpowiedzi

Witam przedstawie Wam poradnik gdzie, jak, i ile expić postacią wojownikiem na PL'u.

1-3 lvl dzikie psy, 

4-6 lvl alfa wilki

6-10 lvl niedźwiedzie każdego rodzaju

10-15 lvl zaprzysiężeni w m2 (ja grałem w Chunjo to m2 nazywało się Bokjung)

15-20 lvl po 1 grupce dzikusów lub iść do m1 i bić na zaprzysiężonych np: mi-jung itp. Z nich leci nawet sporo expa 

21-24 m2 brać z 2 grupki łatwych dzikusów 

24-32 dzikie trudniejsze (tzw. polanki)

32-40 pustynia

40-50 bo(black orki) (by expic od 40 lvl tam samemu trzeba mieć dobrą broń i sporo obrony, ale często jest tam pt i można w nim expic dopóki nie dasz rady samemu expic.)

50-53 drop (jak nabijesz ten lvl to najlepiej się zatrzymaj i idź na dt dropić bodzie. Spokojnie 1 dziennie na

tym lvl można tam dropnać.)

50-53 ezoty przed świątynia w dolinie orków

53-60 v1( trujące i małe pająki) na początku będziesz brał po 1 grupce (jak masz dobre eq to więcej) z czasem przyjdzie coraz więcej .

60-65 v1 szpony 

65-70 v2 2 komnata exp i drop (sokoły, okrągłe, srebrne klucze- itemy do sprzedaży u handlarki lub sprzedać można komuś.

70-78 v2 szpony tam lecą najczęściej bronię +4 na 60lvl, hełmy +5 ( które na początku serwera są sporo warte), srebrne klucze, tarczę od 61lvl

78 + Red las tu już trzeba mieć naprawdę eq bardzo dobre i skille przynajmniej 2 na G

Oczywiście to jest mój poradnik nie każdy musi się z nim zgadzać. Pewnie każdy ma swoje taktyki jak mu się najlepiej expi.

Edytowane przez DuNg3()N
  • Like 1

• Właściciel

Ale gdzie, bo na każdym serwerze expi się inaczej, chodzi Ci o priva czy PL? Z tego co widzę, to chodzi raczej o PL, ale nie napisałeś tego

Witam, postanowiłem napisać poradnik gdzie najlepiej expic na jakim lvl-ku proszę o komentarze.

1-3 lvl dzikie psy, zablakane 
4-6 lvl alfa wilki
6-10 lvl niedźwiedzie każdego rodzaju
10-15 lvl zaprzysięrzeni w m2
15-20 lvl po 1 grupce dzikich lub iść do m1 i lać na zaprzysiezonych np: mi-jang itp. Z nich sporo expa leci
21-24 m1 brac z 2 grupki łatwych dzikusow 
24-32 dzikie trudniejsze (polanka)
32-40 pustynia
40-50 bo (by expic od 40 lvl tam sam trzeba mieć dobra broń i sporo obrony, ale często jest tam pt i można w nim expic dopuki nie dasz rady sam expic.)
50-53 drop (jak nabijesz ten lvl to najlepiej sie zatrzymaj i idź na dt dropic bodzie. Spokojnie 1 dziennie na tym lvl można tam dropnac.)
50-53 ezory przed świątynia w dolinie orków
53-60 v1( trujące i małe pająki) na początku będziesz brał po 1 grupce (jak masz dobre eq to więcej) z czasem przyjdzie cotlraz więcej .
60-65 v1 szpony 
65-70 v2 2 komnata exp i drop (sokoły okrągłe klucze srebne, itemy do sprzedarzy u chandlarki lub na sprzedać można komuś.
70-78 v2 szpony tam lecą najczęściej bronię +4 na 60lvl, hełmy +5 ( które na początku serwera są sporo warte), srebrne klucze, tarczę od 61lvl
78 + Red las tu już trzeba mieć naprawdę eq bardzo dobre i skille przynajmniej 2 na G

Wiem że parę takich poradników powstało ale chciałem napisać własny xD

Nie mów, że to twój poradnik skoro go skopiowałeś z internetu..

Jak się coś kopiuje, to podaje się źródło bądź autora :)

http://board.pl.metin2.gameforge.com/board2431-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board228-klasy-postaci/board229-wojownik-wojowniczka/board1112-archiwum/589077-expienie-wojem-poradnik/?s=1fb68aded974a3eeac198977305111c014d50bab
Edytowane przez ωιncнєѕтєr
  • Like 2

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Poradnik skopiowany

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności