James0v 1 688 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Każdy Polak zaciskał zęby po nieudanym meczu oraz po każdej straconej bramce.Wielu oczekiwało kokosów, z mojej perspektywy szanse były tylko w pierwszej połowie, mnóstwo odbiorów, sporo groźnych akcji przez których nie mam już telefonu, czyli jak wiadomo większość była strzałami niecelnymi. Nic dziwnego, graliśmy z MISTRZAMI ŚWIATA choć w drugiej połowie same na usta nachodziły przekleństwa, skreślili już mecz po upłynięciu 1 połowy. No cóż, mój punkt widzenia oraz opinia może się różnić od innych, krótko proste błędy w obronie, chwila dekoncentracji i tak traciliśmy bramki. Chwaleni na początku obrzucani błotem na końcu typowo. Choć nie ukrywam, że na pewno ogląda się ich lepiej niż jakiś czas temu, widzę ciągły progres.Sędzia liniowy puścił kilka autów, bramkarz na swoim stanowisku się nie popisał, moim zdaniem zabrakło Wojtka. Możecie opisywać swoje relacje z tego meczu, co straciliście jak go przeżywaliście itd...Zapraszam do pogaduch a ja idę zbierać na telefon ^^. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi