NeO12 369 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Typ Pracy:SygnaturkaWymiary:takie jak na forumRender, Stock:-Napis/y: Tak jak na aktualniej tylko nie Admin tylko OpiekunTematyka:Tak jak na aktualniejKolorystka:Tak jak na aktualniejInne:Dziekuje Edytowane 5 Września 2015 przez NeO12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Tak po prostu zmienic się nie da. Od nowa wszystko trzeba.. //edit. A to przepraszam xd nie wiedziałem heh ale teraz już wiem Edytowane 5 Września 2015 przez Quebonafide 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Tak po prostu zmienic się nie da. Od nowa wszystko trzeba.. Jakie od nowa, nie prawda. Mam nadzieje, że przyda się. xD 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Hahahahaha aver serio tak się nie da? xd Smużenie i po robocie.... Dlatego warto zapisywać .psd prac 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi