Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Na prośbę waszego opiekuna tworze temat z elitą waszego serwera. Tak w skrócie o co chodzi - mianowicie, typujecie w każdej kategorii osoby, które waszym zdaniem nadają się do niej. W każdej kategorii możecie wybrać max 3 osoby: - najlepszy gracz CoD 45k lvl - najlepszy administrator - osoba z najlepszym poczuciem humoru - najbardziej lubiana - najbardziej rozpoznawalna - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale CoD 45k lvl - największy podrywacz z serwera - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach - największa gaduła na serwerze - największy noł-lajf - najbardziej denerwująca osoba na serwerze - największy lizus Nie ma określonego czasu, zamknę temat kiedy uznam że nie ma wgl aktywności. Powodzenia i pozdrawiam Tymbark ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Zamykam Jezeli ktos bedzie chcial otwarcia tematu pisac PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Glosujcie ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonia1234 25 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 - najlepszy gracz CoD 45k lvl- Oczywiście ja, gandzior i kropka - najlepszy administrator Kropka - osoba z najlepszym poczuciem humoru-Gandzior - najbardziej lubiana-Kropka - najbardziej rozpoznawalna-Neo, kropka i ja - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale CoD 45k lvl Neo i kropka - największy podrywacz z serwera- Ni wiem - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach- Ni wiem - największa gaduła na serwerze- Ja - największy noł-lajf- Michał Pro - najbardziej denerwująca osoba na serwerze- Michał pro - największy lizus- Gandzior 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 - najlepszy gracz CoD 45k lvl KropciA, KillaZ - najlepszy administrator Rupcio - osoba z najlepszym poczuciem humoru Kropcia - najbardziej lubiana Kopcia - najbardziej rozpoznawalna KropciA - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale CoD 45k lvl Kropka/Neo - największy podrywacz z serwera - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach Kropcia - największa gaduła na serwerze - - największy noł-lajf tu nie ma kropci - najbardziej denerwująca osoba na serwerze KropciA wbija koniec gry :/ - największy lizus - 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek_LS. 6 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) - najlepszy gracz CoD 45k lvl - ja, Gandzior, KropkA, Neo :] - najlepszy administrator - KropkA - osoba z najlepszym poczuciem humoru - KropkA - najbardziej lubiana - KropkA - najbardziej rozpoznawalna - KropkA, Neo :] - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale CoD 45k lvl - KropkA, Neo :] - największy podrywacz z serwera - nie wiem - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach - nie wiem - największa gaduła na serwerze - nie wiem - największy noł-lajf - nie wiem - najbardziej denerwująca osoba na serwerze - nie wiem - największy lizus - nie wiem Edytowane 2 Października 2015 przez Bronek_LS. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wyniki Elity - najlepszy gracz CoD 45k lvl:Gandzior - najlepszy administrator:rupen - osoba z najlepszym poczuciem humoru:Gandzior - najbardziej lubiana:KropkA - najbardziej rozpoznawalna:Kolortz - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale CoD 45k lvl:NeO - największy podrywacz z serwera:- - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach:- - największa gaduła na serwerze:Kolortz - największy noł-lajf:MichalPro - najbardziej denerwująca osoba na serwerze:MichalPro - największy lizus:Gandzior 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi