ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Cześć. Proponuję dodać plugin na oznaczanie użytkowników, czyli np po wpisaniu @-_- pojawiałby się komunikat, że zostałeś oznaczony w tym poście. Link do pluginy(nie wiem czy dobrze znalazłem) http://forum.invisionize.pl/topic/28109-communityinvisionpowercom-pliki-pav32-someone-mentions-you/ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Nie wiem czy to się przyda, bo jest opcja cytuj, ale można dodać na próbę. Może być, że popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Moim zdaniem to jest całkiem fajny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Nic nie zaszkodzi dodanie tego. Na próbę można spróbować Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 11 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Nie ma tego pliku już na oficjalnej stronie invision, więc nie mam jak dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 11 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi