Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Następną wytypowaną osobą jest Wujek Paweł.? Czas na zadawanie pytań macie do piątku (11 września) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [P]Czemu tak bocisz? [P]Wygrałeś w końcu na te noże? [P]Kiedy tańczymy? :hurra:[P]Czy doceniasz to co masz?[P]Weronika nadal Cię męczy o lateks? XD[P]Zostaniesz też moim wujkiem? ;d[P]Kto i czym Cię najbardziej zawstydza? xD[P]Jak to jest tak spamić na tym sb? [P]Plany na przyszłość?[P]Wymarzona podróż?[P]Jeśli jechać na koniec świata z 5 osobami z sieci, kogo byś zabrał? [P]Lubisz mnie? :c[P]Kiedy otrzymam twoje CV? :x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [P]skąd pochodzisz? [P]jakie masz zwierzę? jeśli tak to jak ma na imię :# [P]masz rodzeństwo? jeśli tak to czy ich lubisz? [P]masz dziewczynę? [P]ile ważysz? [P]ile masz wzrostu? [P]chodzisz na siłownie? :paker: [P]lubisz mnie? xD [P]chodzisz do kościoła? the end 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [P] Dlaczego mnie hejcisz na steam? [P] Dlaczego wozisz się taczką? [P] jesteś rudy? [P] jesteś kujonem [P] Ile ważysz? [P] Co ile się myjesz? [P] Dlaczego jesteś wujkiem? [P] Dlaczego pijesz piwo z tajgerem? [P] Dlaczego pijesz tajgera z piwem? [P] Dlaczego Wujek a nie dziadek? [P] Ile dostałeś na komunie? xD [P] Co zrobiłeś z pieniędzmi z komunii [P] Masz dziewczynę? (ręka się nie liczy) [P] Co byś ze sobą zabrał na bezludną wyspę ? [P] Dlaczego grasz tyle w lola? [P] Dlaczego jesteś słaby w lola? [P] Dlaczego grasz na boty w cs:go i przegrywasz? [P] Na JB grasz dlatego, że lubisz pałki? Kappa [P] Co byś zrobił gdybyś wygrał 5zł na loterii? Koniec xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Pewnego dnia dostajesz wiadomość o śmierci swojego chomika. Kochałes go bardzo i nie wyobrażałes sobie bez niego życia. Podczas pogrzebu dowiadujesz sie, że to TWOJA dziewczyna wciągneła go odkurzaczem. Jak reagujesz? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [P] Czemu tak lamisz w cs'a? [P] Masz zwierzaka? [P] Skąd bierzesz tyle czasu na siedzenie na granie/forum? [P] Liczysz na coś z Wercią? [P] Kiedy ten śmierdzące gold będzie? [P] Ruszysz kiedyś zad do zrobienia mikra/sterowników? [P] Czemu ty taki wstydliwy jesteś? [P] Pokażesz swoją mordeczke? http://forum.cs-classic.pl/topic/7330-pokażcie-swoje-mordeczkid/page-72#entry232186 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Czemu tak bocisz nawet jak jesteś odpalony? ._. Ile masz wzrostu? Co Ty widzisz w tym lol'u? :/ Ile chcesz mieć dzieci? xDDDD Czemu zawsze Twoje wypowiedzi są takie dwuznaczne? Ile razy mnie zdradziłeś? (pisz mi tu prawdę) Lubisz swoje kary? ^^ Dalej byś mnie kochał jakbym przytyła 20kg? Kiedyś w końcu ruszysz tyłek i pójdziesz do pracy? Kupisz mi w końcu ten pierścionek zaręczynowy czy ten po tymbarku ma mi wystarczyć? :/ Kiedy zrobisz coś romantycznego? Ruszysz kiedyś ten tyłek z forum? W jakim kierunkiem wiążesz swoją przyszłość? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 [P] za co mnie kochasz? [P] z kim masz najlepszy kontakt na forum? [P] czemu jestes najwiekszym botem csc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) [P] Jak celujesz z awp to które oko zamykasz? lewe czy prawe? czy może oby dwa ? [P] Dlaczego jak walisz w csgo full auto z ak to idziesz przed siebie na ctrl (silver logic ) ?[P] Hot or Not? [P] Dlaczego jesteś takim botem ?[P] Jak często walisz baranka w ścianę ?[P] Dlaczego na mapie cs_italy próbowałeś udawać hosta [P] Gdy przeglądasz się z rana w lustrze to mówisz: lustereczko, lustereczko , powiedz przecie czyż nie jestem najbardziej zajebistą osobą na świecie ?[P] Ile razy dziennie obwiązujesz się sznurkiem i spuszczasz na nim do lustra mówiąc: Cześć masz klej?[P] Jak często udajesz kamikadze ?[P] Słyszałem ,że przeszedłeś mario w lewą stronę, czy to prawda? [P] Czy zastanawiałeś się o zostaniu gejszą ?[P] Jakie są Twoje poglądy na temat golenia bobra ?[P] Czy bawiłeś się kiedyś lub ktoś ze znajomych bawił się w przywoływanie duchów ?[P] Czy to prawda , że mieszasz bigos kolanami ? [P] Czy to prawda, że dmuchałeś w rurę wydechową auta myśląc , że wgniecenia znikną ? Edytowane 10 Września 2015 przez Destroyer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 [P]Jesteś gejem <3 [P]Jak byś chciał mieć na imię ? [P]Co najbardziej lubisz robić ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Czas na zadawanie pytan minal. Bardzo prosze kogos o zamkniecie tematu gdyz ja niestety na telefonie nie moge. Na odpowiedzi czekamy do niedzieli 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi