AWPierdol chcesz? 3 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 1. Nick: AWPierdol chcesz? 2. Imię:Daniel 3. Wiek:17 4. Twój Gametrack (Link):https://www.gametracker.com/player/AWPierdol%20chcesz%3F/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): - 6. Mikrofon (Tak/Nie):tak 7. Składka (Tak/Nie):tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Bdb 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 7 lat. 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?:15-20 w weekendy od 08-do 24 wbijam w niedziele wieczorami 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Jak najwięcej. Mogę reklamować go na innych forach itp 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem młodym chłopcem grającym w grę CS. Czesto w nią gram i spotykam się z rożnymi graczami który ułatwiają sobie rozgrywkę m.i.n. na tym serwerze. Adminów brakuje gdy są potrzebni ja bd się wywiązywał ze swojego zadania. Umiem rozpoznać rożnego rodzaju wspomagacze typu WH, AIM,SH, itp. Licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk 25 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Odpowiedź na 11. pytanie jest niewłaściwa. Napisz ile czasu możesz poświęcać, a nie ile chciałbyś poświęcać. Jest to bardzo duża różnica. Jesteś młodym chłopcem grającym w grę CS? Aha no to pewnie już wszystkich zachęciłeś. Cały punkt 12 to według mnie jakaś kpina, napisany na odczepnego żeby jak najszybciej wrócić do gry. I na dodatek te skróty typu "bd". Co zrobiłeś z zaoszczędzoną sekundą? Jak na 17 latka to strasznie słabo. To śmierdzi wręcz wstępem do jakiegoś wypracowania pisanego w nauczaniu zintegrowanym w podstawówce, a nie chłopem który za rok będzie pełnoletni. Mogłem zacząć od napisania że rekrutacja jest zamknięta a konto założone dla podania więc i tak admina nie dostaniesz ale nie zrobiłem tego bo chyba jestem skurwielem. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUPER NOVA 1 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Konto dla Podania Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) W 100 % zgadzam się z tym co napisał Jezyk i rekrutacja jest off gdybyś zauważył. Konto tylko dla podania. Jestem na NIE @Rekrutacja jest aktualnie ON lecz podpunkty 11 i 12 to kpina. Widzę nie zrozumiałeś co znaczy podpunkt 11. Konto dla podania Brak BanID Edytowane 7 Września 2015 przez BigK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeTroX 9 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Jak wyżej napisane jestem na NIE Edytowane 7 Września 2015 przez Q♥een Besiałke Jak nie masz nic więcej dopowiedzenia likujesz post osoby z którą się zgadzasz, a nie nabijasz bezsensownie post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) W 100 % zgadzam się z tym co napisał Jezyk i rekrutacja jest off gdybyś zauważył. Konto tylko dla podania. Jestem na nie Dla mnie ta rekrutacja off na serwerze ,to jakas pomylka, Na serwerze pojawi sie moze , z 3 adminow na dzien i to wszystko.A co do podania to oczywiscie na nie. Do Big K. po pierwsze jak ktos nie ma czasu na te stanowisko ,to jest sprawa prosta rezygnuje i wraca gdy mo na to czas pozwoli. po drugie - napisalem ze rekrutacja off jest na serwerze a adminow nie ma , co innych graczy skresla co graja czesto i maja predyspozycje do bycia adminow . po trzecie- "Na serwerze pojawi sie moze , z 3 adminow na dzien i to wszystko".co widze ,ze cie te slowa dotknely ,wiec raczej to sam sobie odpowiedz. po czwarte - Jak mialem admina i juz nie mialem czasu na 1.6 to rezygnowalem. po piate - tez nie pozdrawiam , Edytowane 7 Września 2015 przez Dolar91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Jestem na NIE. Konto dla podania. Podanie mało przekonujące. Rekrutacja zamknięta. Nie podałeś BanID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Dla mnie ta rekrutacja off na serwerze ,to jakas pomylka, Na serwerze pojawi sie moze , z 3 adminow na dzien i to wszystko.A co do podania to oczywiscie na nie. Nie będę ci dużo pisał bo to nie temat do tego. Napiszę ci parę punktów co o tym sądze. - Każdy ma własne życie i nie może siedzieć cały dzień na serwerze (Ja mam szkołę , przyjaciół i nie chcę grać tylko w 1.6 cały czas) - 1.6 umiera. Grają tylko ci co nie mogą grać w go przez słaby komputer taka jest prawda - Nawiązując do własnego życia każdy ma inne godziny pracy, szkoły itd. Ja wracam o 16 godzinie waszej 17:00 muszę coś zjeść odpocząć i czasami wyjdę gdzieś to będzie jakaś 19 albo 18. Nie wiem kiedy ty wracasz co robisz czy od razu idziesz grać ale ja tak nie mogę Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Jestem na NIE. -konto dla podania -mikrofon?...nie kojarzę żebyś go używał -Umiem rozpoznać...........,SH... SH to chyba każdy gracz umie rozpoznać pff. -napisałeś, że w weekendy grasz "8 - 24" owszem z serwera Cie kojarzę ale nie przesadzaj, że tyle grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Pobądź trochę dłużej z nami. Nadrób swoją aktywność na serwerze jak i na forum i napisz nowe podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi