TenBrzydki 237 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 1. Nick:Quattro 2. Imię: Dawid3. Wiek: 21 (za pare dni)4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):75. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Quattro/193.33.177.101:27156/ ( wiem narazie słabe ale mam naprawde mase wolnego czasu wiec nadrobie 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Wlaśnie szkonczyłem szkołe i mam mase wolnego czasu wie chce pomóc 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:367289010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: cały dzien mam wolne tak wiec na serwie moge być o każdej godzinie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: najczęściej po połudnu ale zdaża sie też 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4-5 lat coś tekiego 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Oczywiście ze na tak : +byl adminem +skladka +ogar gt poprawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Jestem na tak, jest doświadczonym adminem, który bardzo dobrze sprawował się na tym stanowisku. Więcej argumentów chyba pisać nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ogromne Tak! +był adminem, nawet opiekunem tego serwa(był jednym z lepszych adminów) +ogarniety +no steam, gt dobre Cóź wiecej mogę napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Tak, kłatek Sam Cię namawiałem abyś napisał podanie Wiek Doświadczenie Steam Więcej chyba nie muszę pisać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Tak +doświadczenie +panuje na serwerem +dobry ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Jestem na TAK. -Doświadczenie, -Już miał admina, -Aktywność, -Miły, -Kulturalny. Mógłbym tak wymieniać i wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi