SANEPID :D 176 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 1. Nick: Koala 2. Imię: Piotrek 3. Wiek: 16 lat 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/Koala/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): http://banid.pl/kto?to=0:0:379959 6. Mikrofon (Tak/Nie): Nie 7. Składka (Tak/Nie): Tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Bdb 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 6 lat z przerwą półroczną 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Różnie, ale zwykle po szkole, czyli gdzieś tak po 15. 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3 godzin 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cześć, mam na imię Piotrek i jestem kulturalnym, spokojnym człowiekiem, lubię piłkę ręczną oraz historię. Chcę zostać adminem, ponieważ chciałbym odciążyć aktywnych na serwerze adminów oraz banować nie tylko cziterów, ale też ludzi niekulturalnych, obrażających się wzajemnie. Pozdrawiam Koala 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Jestem jak najbardziej na tak . -dlugi staz na serwerze - dobrze sprawowal sie w roli admina ( np szybka reakcja na zgloszenia) - kultura na poziomie -steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk 25 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Nie wiem dlaczego nie jesteś już adminem i czy ta informacja jest tutaj istotna ale uważam, że rzetelnie wykonywałeś swoje obowiązki. Skoro rekrutacja jest otwarta to jestem za. No i plusik za historię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Jako, że wziąłeś sobie dłuższy urlop i zrezygnowałeś z admina to nie było trzeba pisać podania, a zagadać do mnie w tej sprawie. Admin zostanie przyznany, ale to dopiero jutro jak już będę w domu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi