TakiLouRobiShow 0 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 1. Nick:TakiLouRobiShow 2. Imię:Dominik 3. Wiek:20 4. Twój Gametrack(Link):http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.184:27691/top_players/?query=TakiLouRobiShow 5. Twój Banid (Link/-):http://banid.pl/kto?to=0:0:142112698 6. Mikrofon (Tak/Nie):Tak 7. Składka (Tak/Nie):Tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*:Dost 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6:Gram w cs'a okolo 7 lat, wczesniej na innym koncie steam. 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Od pn do pt w godzinach 16-21. W weekendy 9-14, 17-22 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Okolo 4h 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Myślę że jestem osobą kompetentną, mam spore doświadczenie w grze. Na forum troszke mało aktywny lecz można to nadrobić . Na serwerze jestem aktywnym graczem który służy pomocą. Pozdrawiam Dominik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Jestem na tak -steam -wiek - staz w cs 1.6 napewno sie przyda Edytowane 7 Września 2015 przez Dolar91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Jestem na TAK -wiek -dość często gra -składka -ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiLouRobiShow 0 Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Teraz tak myśle ze napisałem około 4h ale nie koniecznie o 16:30 jestem w domu ponieważ pracuje. Powinienem byl napisać około 3h pisze to tu bo zabronione jest edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUPER NOVA 1 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Przepraszam że przyomne ale jest zakaz pisania w swoim podaniu nie raz napisałem podanie i miałem tak maly zauważył i podanie odrzucone to jest do zamknięcia Pozdrawiam [PHX] Hardcore a nie Disco Edytowane 8 Września 2015 przez SUPER NOVA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiLouRobiShow 0 Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Kurde myslalem ze nie mozna edytowac... Napisze drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi