Bidny 0 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Nick: Bidny Blacharz z MisisipiLink do SS: ----Wycinek z konsoli(bez IP)*: Server # 810 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Bidny blacharz z Misisipi [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : [AMXBans] ========================= Serwer: FFA ESL MAPSLink do bana: Wchodze na serwer w drużynach jest chyba po 10 11 albo 12 osób. Nie mogę wejść ani do tt anie do ct. Proszę admina na u@ żeby mnie do kogoś dodał, okej dodał mnie (miałem kamerke ze specta jaką co on się sama na różne miejsca teleportuje tzw. wiecie o co mi chodzi) Jest nowa runda kupiłem ak nie widze naboi hp kamizelki itp. Mówię przez mikrofon, aby admin zobaczył na spekcie, że teleportuje się po mapie i nie wiem co mam zrobić. Po chwili dostaje bana za czitowanie. Admin nawet za przeproszeniem nie ruszył dupy ani ze mną nie pogadał ani nic nie napisał. Proszę o szybkie odbanowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi