SUPER NOVA 1 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) 1. Nick:power of a thousand GODS /[PHX] Hardcore a nie Disco 2. Imię:Maciek 3. Wiek:20 4. Twój Gametrack (Link):http://www.gametracker.com/player/power%20of%20a%20thousand%20GODS/31.186.82.184:27691/http://www.gametracker.com/player/%5BPHX%5D%20Hardcore%20a%20nie%20Disco/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Linkhttp://banid.pl/kto?to=0:0:29133854 6.Mikrofon (Tak/Nie):tak 7. Składka (Tak/Nie):tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*:bdb 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 7 lat z tygodniami przerwy 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?Rano Popołudnie Wieczór 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:5-3 godz czasami więc zależy od wolnego Czasu 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem kuturalny oraz potrafię Pomagać innym gracza się zachować do różnego typu sytuacji. Potrafię zachować z, określić czy dana osoba jest odpalona oraz pozbywam się (kickami) osób nie kulturalnych w przypadku ponownych prób daje baniki na 10/20 minut aby osoba ochłonęła. Jak już na początku postu powiedziałem. Mimo zamkniętej rekrutacji, składam podanie z racji iż w godzinach w których najczęściej się pojawiam nie widuje adminów. A jak ich widzę to na 5 rund. Nie wnikam, wiadomo każdy gra kiedy może, dlatego myślę, że mógłbym się przydać w zespole Pozdrawiam Super Nova Te Nicki co mam Inne np Ramstein t odkupiłem od właściciela za 10 zł Edytowane 7 Września 2015 przez SUPER NOVA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Nie rozumiem troche twoich nickow "power of a thousand" "rammstein" z takimi nickami grali ludzie na serwerze czy to nie jest podszywanie sie? zreszta masz vaca na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk 25 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Pozwolę sobie zacytować twój wczorajszy post odnoszący się do innego podania, tutaj też będzie trafny. Konto dla Podania Jestem na NIE I bystrzaku podałeś w profilu wiek 18 lat a tutaj 20. Biorąc pod uwagę te wypociny z punktu 12 oba są mocno zawyżone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Pozwolę sobie na wypowiedź. Twoje konto zostało założone wczoraj, gdzie już 1 dnia robiłeś spam na forum i nabijałeś posty, osobiście ukryłam twoich 4 bezsensownych postów oraz dostałeś warna za spam W profilu podałeś, że masz 18 lat, tutaj naglę piszesz 20 Twoje podanie jest bardzo chaotyczne, z błędami Jeden z twoim postów to post o UB, a inne zostały przeze mnie ukryte Nie jesteś zapoznany z regulaminem Twoje konto posiada VAC'a Wymagania: [...] 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń). Wiedz że: [...] 7. Podanie zostanie odrzucone, a autor otrzyma warna (ostrzeżenie), jeśli: 1) Dokona próby oszustwa 2) Złoży podanie nie spełniając wymagań Edytowane 7 Września 2015 przez Q♥een Besiałke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi