TenBezSkilla 0 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) 1. Nick:TenBezSkilla 2. Imię:Jakub nie kuba ( nienawidze tego imienia) 3. Wiek:prawie 15 (tak wiem 17...) 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre ale dawno nie uzywane 5. Mikrofon(Tak/Nie):jezeli gram na kompie to tak jezeli na lapku ojca to nie 6. Składka (Tak/Nie):raczej tak 7. Link do swojego GameMe**:nie wiem co to ale jak coś naprawde bardzo ważnego to ogarne 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: jestem zwykłym gimbusem, jestem dyslektykiem (wiec nie czepiąć się że coś źle napisałem) A czemu ja? ponieważ jestem aktywny na serwie, ogarniam regulamin (tak miałem pare banów ale to dawno), odpowiadam/pomagam na wiekszość pytań/problemów (związanych z serwerem i nie tylko). Może nie jestem MISZCZEM kos ale nie ma mapy dr czy parkour której bym nie przeszedł. A poza tym co razmniej tych adminów którzy są aktywni na serwie Nie? 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: tak posiadam, nie znam na pamięć 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:zależy jak nigdzie nie ide i mi sie nudzi to cały dzień ale tak srednio w tygodniu to jakieś 2h dziennie a w dni wolne jak zostaje w domu to jakieś max. 6h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: dni robocze albo od 16 do 18 albo od 20 do 22-23(jak mam na 9 to do 24) 12. Staż w grze counter strike Global Offensive:na tym koncie 750h na drugim 300h a na 3 jakieś 4h i pare kont z VACiem 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:tak nie tylko w cs go Edytowane 8 Września 2015 przez TenBezSkilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyRanger 3 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Duzo banow jak dostawal bany to byly one za skracanie, jednak ostatni miesiac temu. Nie umie sprawdzic Steam_ID co mnie dziwi bardzo bo przeciez to sekunda roboty. Nie wie co to gameMe. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) To podanie to chyba żart.. 5. Mikrofon(Tak/Nie):jezeli gram na kompie to tak jezeli na lapku ojca to nieNie chce być wciśbski ale mamy XXI wiek, laptopy mają już wbudowane mic w kamerce, więc nie wiem gdzie ty widzisz problem aby też na lapku korzystać.. 7. Link do swojego GameMe**:nie wiem co to ale jak coś naprawde bardzo ważnego to ogarneLitości... aż tak trudno i ciężko poszukać? 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: tak posiadam, nie znam na pamięćZaczynam wątpić czy chociaż potrafisz uruchomić steam z cs. 12. Staż w grze counter strike Global Offensive:na tym koncie 750h na drugim 300h a na 3 jakieś 4h i pare kont z VACiemWidać kolega chyba cos na sumieniu ma skoro VAC bany na kilku kontach posiada. 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: jestem zwykłym gimbusem, jestem dyslektykiem (wiec nie czepiąć się że coś źle napisałem) A czemu ja? ponieważ jestem aktywny na serwie, ogarniam regulamin (tak miałem pare banów ale to dawno), odpowiadam/pomagam na wiekszość pytań/problemów (związanych z serwerem i nie tylko). Może nie jestem MISZCZEM kos ale nie ma mapy dr czy parkour której bym nie przeszedł. A poza tym co razmniej tych adminów którzy są aktywni na serwie Nie?Problemy z przyrostem ego się leczy. Tak jak pisałem, podanie to jakaś kpina, na nie. Edytowane 8 Września 2015 przez Destroyer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi