SUPER NOVA 1 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 1.Twój Nick: [PHX] Hardcore a nie Disco 2.Nick admina/gracza który zawinił:SCIERWO?.exe 3.Admin/Gracz :Gracz 4.IP/SID oskarżanego:STEAM_0:1:23545775 5.Data i godzina:08.09.2015 - 19:43:15 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Nie Demko tylo Powiem to tak Gracz zeskanował w Mapie De_Mirage z Pocha byłem na A Dostałem Hedszota a potem graliśmy mapkę De_Forge i tam ciągle wyzywał od Debili Noobów że gram na Wh i że jestem ciotą skurwielem i potem wszedł na server admin Patrycja<3 inaczej to Sinnne i to rozłączył Banem na 1h a powód by musiał być że Scierwo.Exe ciągle wyzywał i do tego psize na say o czitach a to jest zakaz I jak sienie mylę to chyba jest ban na 1h to by musiał dostać 2h i to będzie na tyle pozdrawiam [PHX] Hardcore a nie Disco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Albo ja nie potrafię czytać ze zrozumieniem albo Ty piszesz chaotycznie Zrozumiałem, że gracz Cię wyzywał, Sinnee dał mu bana na 1h, ale Ty domagasz się bana na 2h? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUPER NOVA 1 Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 ja się domagam bana na 2h proszę cie mówię o tym Ścierwo bo ciągle wyzywa a admini nic nie robią wiec nie pierdol że ja mówie o Banie na 2h widać Londyn ci przygrzał do głowy za dużo widać Ciepło ci głowe zmutowało chyba pozdrawiam Nie ważne kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Hahaha składnia i kultura wypowiedzi na wysokim poziomie Brak dowodów oraz brak kultury z Twojej strony prowadzi do odrzucenia skargi + warn za Twoje szczeniackie zachowanie. Nie pozdrawiam. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi