VipSebastian 0 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 1. Nick: domin-99 2. Imię: Sebastian 3. Wiek: 14 4. Znajomość Smx: Dobre 5. Mikrofon: Tak 6. Składka: Nie 7. Link do swojego GameMe**: http://forum.cs-classic.pl/user/18086-vipsebastian/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem otwartym i miłym człowiekiem.Bardzo często gram w cs (codziennie). Interesuje sie koszykówką. Dobrze sie dogaduje z większością adminów. Chciałbym dostać admina, ponieważ gram często w dzień i żadko jest wtedy wtedy admin a ludzi nadal jest dużo i potrzebna jest wtedy jakaś kontrola. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=125627258&token=wpNLW-_9, 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1 - 2 - 3 godziny 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: W wakacje od rana | Rok szkolny po 16.00 - 17.00 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: Na moim starym koncie około 300h 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie byłem chce spróbować. Ps : Moje GameMe nie jest zadziwiające ponieważ to moje nowe konto Pozdrawiam 4funnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Powody: -Konto dla podania -Nie masz wymaganych 10 postów -Masz tylko 2 godziny połączenia z serwerem -Składka -Słaby opis pkt. 8 Podsumowując jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Na nie powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 1. Nick: domin-99 Pozdrawiam 4funnik To jaki masz ten nick? Kopiowanie podania. Brak wymagań. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi