ShadowBiceps 5 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 1. Nick: ShadowBiceps KMWTW 2. Imię: Nikodem 3. Wiek: 15 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/319359 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imie Nikodem interesuje sie graniem w csgo oraz esportem Chodzę do gimnazjum nr3 w Piotrkowie Trybunalskim jestem srednim uczniem. Chce zostac adminem poniewaz gdy wchodze na serwer zawsze widze jakies dzieci ktore się drą a nie maja mutacji oraz tacy ktorzy skracaja . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_1:0:86415046 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: w weekendy sporo w piatek od 14 moge grac ;3 w tygodni z godzinke poniewaz szkola itd 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: robocze 14-16 weekend 10-18 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: mam aktualnie 282 h link do profilu http://steamcommunity.com/id/lshadow_76 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: nie chcę sprobowac swoich sił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4funnik 3 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Na tak Miły i pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Nie -konto dla podania -slabo sie rozpisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowBiceps 5 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 ^ jak to dla podania ... konto mam od dawna chlopie tylko rzadko wchodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowBiceps 5 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) jak to konto dla podania ? pisze ze mam prawie 3 h . nie rozumiem Edytowane 10 Września 2015 przez xKardzio Dodatkowo wypowiedź we własnym podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) Namawianie do wypowiedzi w temacie - warn + odrzucenie podania. Dziękuję. Edytowane 10 Września 2015 przez xKardzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi