Netsky 200 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Nick: NETSKY Wiek:25 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: Amxbans Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: 3 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Nie Ile czasu poświęcasz forum?:Jeżeli zostałbym na takim stanowisku na pewno pierwszeństwem było by sprawdzanie działu po uruchomieniu urządzeń na których mógłbym wejść w panel amxa Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Nie, ale znam tę grę i już wiele osób zrównałem z ziemią i niejednego Admina widzę i wczuwam się w rolę podejrzanego i oglądam go na dobrym sprzęcie Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: tak. warny za wypowiadanie się w dziale dd2 w podaniu o admina.. wymieniłem 2 argumenty nie trzy. ( jako Admin dostałem warna, ale fakt regulamin był napisały jasno. Kolejne warny to za czasów kiedy dostawałem po kilka razy ssy dziennie i przy jakimś 20 razie w postach zachowywałem się nie odpowiednio i warn poleciał.. w kolejnych ssach po prostu dawałęm sobie na luz i 2 min ogarniałem temat z ssami Doświadczenie na podobnym stanowisku: Admin i bany za haxy.. rzadko daje ssy bo obserwuje graczy a jak próbują się odwoływać sam rozpisuje dema i każde były na mój plus Informacje o sobie lub uwagi: Znam się na rzeczy i rozumiem stanowisko jako gracz i admin banujący.. Ktoś dostaje bana a jest czysty i wrzuca dobre ssy dostanie zaraz Ub bo wiem ile nieraz trzeba czekać bo nie każdy akurat siedzi na forum, ale starałbym się, żeby dział szybko był ogarniani i gracze mogli by znów u nas grać.. Podejście mam do sprawy takie jako gracz : Są ssy czystę powinnienem mieć UB i cieszyć się z sieci, że reaguję na podejrzane akcje a zarazem szybko UB dostanę i gram dalej. a wiadomo z przerobionymi ssami wiem jak walczyć 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Jestem na nie.Dlaczego? Z kilku prostych powodów.Nigdy wcześniej nie byłeś na takim stanowisku więc nie masz doświadczenia i do tego nie grałeś wcześniej na wspomagaczach więc możesz nie wiedzieć jak rozróżnić czitera od gracza. Jesteś dość mało rozpoznawalnym członkiem naszego forum.Nie ma sensu już przyjmować kolejnej osoby gdyż pisze ktoś prośbę o UB a najczęściej cała sprawa jest już rozwiązana 5-15 minut później i wogóle jest już nas 4 w UBTeaM od AMXBans i 1 osoba od SourceBans.Adminem byłeś dość krótko więc nie wiem jak się sprawowałeś na stanowisku administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Na razie jest aż 4 członków UB-Team od amx więc chyba kolejna osoba jest już zbędna, chłopaki na razie sukcesywnie rozwiązują sprawy. W CS GO UB-Team jestem sam, ale więcej osób również nie jest potrzebne. Więc jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Trochę za mało jesteś na forum Mało się odzywasz na forum, jesteś mało widoczny, Jest dość osób w UBteam i również ogarnięte osoby Więc sory, ale jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 13 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Na razie jestem na nie, nadrób aktywność na forum, słabo Cię na nim widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 13 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi