Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Na rozkaz UBTeam

leilo

Rekomendowane odpowiedzi

http://www6.zippyshare.com/v/kVRYyGlT/file.html

Nie stosuje wzoru bo to bez sensu, nie mogą mu dać bana a jeśli ma tak być to masakra będzie na serwerze bo co dostanie bana wraca po 2-3min x3

http://www40.zippyshare.com/v/8TIO6D1A/file.html

Oto dowód.

Edytowane przez leilo

Tak, jak James0v. napisał ban na nick nick nie zmieni. Zakładam, że osoba, która zarzuciła tym pomysłem nawet nie wie jak ten plugin działa. Większość pluginów antyreklamowych / banów na nick działa podobnie. Czyli wchodzi sobie nam delikwent z nickiem 192.168.200.111 (byle jakie ip. - nie reklama) dostaje bana na ten nick "192.168.200.111" i wystarczy, że postawi spację za nickiem i już ten plugin go nie ruszy przykład "192.168.200.111SPACJA" i tych spacji może sobie stawiać w nieskończoność. Taki plugin był za czasów, gdy byłem opiekunem na Cod 2001 lvl i co mnie nie dziwi, nie sprawdzał się. Tutaj lepiej kick'ować te boty jak Puchatkowy zaznaczył, bo jest szybciej, a on i tak w przeciągu minuty wróci.  

Ale dzisiaj też te boty wbijały na JB?

Na zm na jb wbijają te boty. Ja kickam je bo banować nie ma senu a szybciej jest mi kicknąć niż banować :D

Co do twojej wypowiedzi leilo, to nie. nie wchodzą te boty co 2 min, zdarza się 1-2 na mapę

• Właściciel

Ja się pytam czy dzisiaj jakieś były, a nie gdzie wchodzą, jeżeli nie było ich dzisiaj, to wgram łatkę na inne serwery.

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności