Smite 18 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 1. Nick:MowMiPawel:* 2. Imię:Paweł3. Wiek: 22 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):bardzo dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK6. Składka(Tak/Nie):TAK7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Hardcore%20K%40T/193.33.177.101:27156/: i teraz wyjaśniam dlaczego wstawiłem ten link. niestety na gametrack coś jest nie tak, nie znajdzie mi żadnego nicku co u was grałem, wstawiłem ten ponieważ większość graczy mnie więc taki pytanko, czy mogę zostać przy tym nicku na gametrack czy muszę odszukać ten: MowMiPawel:* bo chwilowo mi nie znajdzie . 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Opisać siebie hmm xd nie ma co się wiele rozpisywać, jestem człowiekiem jak każdy, lubie sie zabawic, pograć w gierki, poimprezować, jestem spokojnym człowiekiem ale do czasu ......9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:8411775610. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: no jak na razie mogę bardzo dużo czasu spędzać, bo nie pracuje po za tym każdy może potwierdzić że jestem prawie całymi dniami na serwerze heh.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: od poniedziałku do piątku, od rana praktycznie do wieczora, a jeśli nie gram to jestem na steam, można pisać i w bije na serwa. w weekendy mniej gram, wiecie dziewczyna i te sprawy xd12. Staż w grze Counter Strike 1.6:ok 6 lat, jeszcze malo xd 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):byłem, tu i tam...... Jeśli mogę prosić, nie zamykajcie tematu tak szybko jak poprzednie, chce aby każdy admin miał okazje się wypowiedzieć, a w tym temacie i Roloooo sie wypowie pozdro xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Na tak: +często cie widze na serwie +zglaszasz na u@ +skladka +znajomosc amx +byl adminem +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Powody: ++Składka ++znajomość AMX +Mikrofon +Doświadczenie +Możliwość spędzenia na serwerze wielu godzin Podsumowując jestem na TAK Pozdrawiam lemiwiki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 W zasadzie to Smite jest starym bywalcem DD2, a raczej jego weteranem. Admina wcześniej miał nie pamiętam żeby były z nim jakieś problemy, sądzę, że można go przyjąć na okres próbny: 7 dni. Ponieważ 90% wymagań spełnia, męczy mnie fakt, że obecnego GT nie podałeś, ale to już twoja brosza. Tyle ode mnie powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 http://www.gametracker.com/player/MowMiPawel%3A*/193.33.177.101:27156/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Nie gram na tym serwerze co prawda ale widać ,że on nadaje się na Admina. Powody: +znajomość amx +był adminem +wiek +aktywność +staż +składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ostatnio na shoutboxie zareklamowałeś podanie w fajny sposób więc podanie muszę odrzucić i nadać warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi