JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 1. Nick: JC PLAMBYGG 2. Imię:Dawid 3. Wiek:16lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/JC%20PLAMBYGG/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imie Dawid mieszkam w Toruniu, dlatego, że jestem aktywnym i lubianym graczem wiele osób już mnie prosilo bym złożył podanie ponieważ jestem Kulturalnym i ogarniętym graczem i poprostu nie mogę już patrzeć jak gracze łamią regulamin a niedostają bana ponieważ adminów często nie ma z róznych powodów 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:od 3-5h w weekendy wiecej 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:w dni robocze od 18-22 weekendy nawet od 10 do 20 zależy 12. Staż w grze counter strike 1.6: gram ponad 5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak ale nigdy nie na serverze zoombie mod ( wiem że mam za mało postów ale to nadrobie) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) Powody: +GT +Mikrofon +Składka +Doświadczenie +możliwość długiej gry na serwerze +-Opis punktu 8 Podsumowując jestem na TAK Pozdrawiam lemiwiki Edytowane 12 Września 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
that 19 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Jestem na tak, serwer potrzebuje adminów, a nie ukrywajmy - ostatnio ich brakuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Tak to prawda, przyda się kolejny Admin. Ja pracuję, KrZySiO też pracuję, mn9 ma szkołę, a umciak bardzo dużo czasu nie spędza na serwerze, stąd jest czasami brak adminów -Gt masz dobre -Składka Posty Nadrobisz, częściej odwiedzaj forum Jedna tylko sprawa JC. żeby twój brat młodszy nie miał dostępu do admina na serwerze. Co do amx to żaden problem cię poduczyć. Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi