Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Na wstępie chciałbym bardzo podziękować Winczesterowi za nominację, która umożliwiła mi udział w tej zabawie, poniżej podam odpowiedzi. Miłego czytania :hurra: Pytania od Esme: [P]Czemu tak bocisz? [O] No nie wiem właśnie, to chyba taki "nawyk" :c [P]Wygrałeś w końcu na te noże? [O] Tamto to była jednorazowa sytuacja o której mieliśmy zapomnieć ;-; tak wygrałem. [P]Kiedy tańczymy? :hurra: [O] Kiedy sobie życzysz, złap mnie tylko to możemy potańczyć :hurra: [P]Czy doceniasz to co masz? [O] Zależy też co bierzemy pod uwagę, lecz na ogół to tak, a bynajmniej się staram. [P]Weronika nadal Cię męczy o lateks? XD [O] Nie! na szczęście nikt już mnie nie męczy ;D[P]Zostaniesz też moim wujkiem? ;d [O] Oczywiście! ;D[P]Kto i czym Cię najbardziej zawstydza? xD [O] Wiele rzeczy/osób. Dużoo by pisać ;D [P]Jak to jest tak spamić na tym sb? [O] Spamować* ;D Normalnie, lubię pisać, rozmawiać, żartować itp.. ;D [P]Plany na przyszłość? [O] Póki co to brak :c [P]Wymarzona podróż? [O] Chciałbym zwiedzić Azję i poznać kulturę tam panującą. [P]Jeśli jechać na koniec świata z 5 osobami z sieci, kogo byś zabrał? [O] Dobre pytanie, szczerze mówiąc to na tą chwilę nie wiem :x [P]Lubisz mnie? :c [O] Ba. Jak można ciebie nie lubić? ;D [P]Kiedy otrzymam twoje CV? :x [O] Wait... wait... to wciąż aktualne? xD Pytania od rupen ^.^ [P]skąd pochodzisz? [O] Pochodzę ze Sląska, dokładniej to z Gliwic ^^. [P]jakie masz zwierzę? jeśli tak to jak ma na imię :# [O] 4 koty Szymon, Makumba, Zdzichu, Czechu, nie ja im imiona dawałem xD [P]masz rodzeństwo? jeśli tak to czy ich lubisz? [O] Dwóch braci i siostrę, powiedzmy, że toleruję xD [P]masz dziewczynę? [O] Nie :/ [P]ile ważysz? [O] 67 kg deska ze mnie :/ [P]ile masz wzrostu? [O] 180 cm ;-; [P]chodzisz na siłownie? :paker: [O] Nie, daleko mam :c [P]lubisz mnie? xD [O] Jasne, że tak ;D [P]chodzisz do kościoła? [O] Nie. Pytania od Winczester: [P] Dlaczego mnie hejcisz na steam? [O] Bo sam mnie do tego zmuszasz xD [P] Dlaczego wozisz się taczką? [O] To ty się wozisz taczką, mnie nie stać na takie luksusy ;[ [P] jesteś rudy? [O] Nope, ciemny blond. [P] jesteś kujonem [O] A kujon grałby tyle w lol'a? xD [P] Ile ważysz? [O] 67 kg [P] Co ile się myjesz? [O] Różnie, nie liczę [P] Dlaczego jesteś wujkiem? [O] Bo tak jakoś wyszło :/ [P] Dlaczego pijesz piwo z tajgerem? [O] Przede wszystkim nie piję piwa, ba nawet alko nie ruszam, więc to nie mogłem być ja [P] Dlaczego pijesz tajgera z piwem? [O] /\/\/\/\ [P] Dlaczego Wujek a nie dziadek? [O] Bo dziadek to Corey ^^ [P] Ile dostałeś na komunie? xD [O] Bo ja pamiętam? xD [P] Co zrobiłeś z pieniędzmi z komunii [O] Chyba zostałem okradziony xD [P] Masz dziewczynę? (ręka się nie liczy) [O] Niestety ;-; [P] Co byś ze sobą zabrał na bezludną wyspę ? [O] Wiadro internetu i cegiełkę prądu. [P] Dlaczego grasz tyle w lola? [O] Bo lubię tą grę ;D [P] Dlaczego jesteś słaby w lola? [O] No cóż... tak jakoś, ale jest progress! z dnia na dzień gram lepiej xD [P] Dlaczego grasz na boty w cs:go i przegrywasz? [O] Bo one mają wbudowane WH ;-; [P] Na JB grasz dlatego, że lubisz pałki? Kappa [O] Nie, gram, bo lubię się buntować [P] Co byś zrobił gdybyś wygrał 5zł na loterii? [O] Nie wiem? xD schowałbym do portfela i poszedłbym w świat. Pytanie od natalja: Pewnego dnia dostajesz wiadomość o śmierci swojego chomika. Kochałes go bardzo i nie wyobrażałes sobie bez niego życia. Podczas pogrzebu dowiadujesz sie, że to TWOJA dziewczyna wciągneła go odkurzaczem. Jak reagujesz? [O] Dafaq? xD Pytania od Majtki Hardcor [P] Czemu tak lamisz w cs'a? [O] Samo jakoś tak mi wychodzi... :/ [P] Masz zwierzaka? [O] A no mam xD [P] Skąd bierzesz tyle czasu na siedzenie na granie/forum? [O] Bo wiesz... tak jakoś wychodzi xD [P] Liczysz na coś z Wercią? [O] Em.... xD [P] Kiedy ten śmierdzące gold będzie? [O] Nie wiem, nie grasz ze mną wcale już to chyba nigdy ;-; [P] Ruszysz kiedyś zad do zrobienia mikra/sterowników? [O] Tia... xD dobre pytanie ;D[P] Czemu ty taki wstydliwy jesteś? [O] To taka cecha charakteru xD [P] Pokażesz swoją mordeczke? http://forum.cs-clas...-72#entry232186 [O] Może kiedyś ^^. Pytania od Weroniki: Czemu tak bocisz nawet jak jesteś odpalony? ._. [O] To taka przykrywka ;D Ile masz wzrostu? [O] 180 cm Co Ty widzisz w tym lol'u? :/ [O] Grę? xD Ile chcesz mieć dzieci? xDDDD [O] Tyle na ile będzie mnie "stać" xD Czemu zawsze Twoje wypowiedzi są takie dwuznaczne? [O] Ponieważ bywam bardzo "skomplikowany" :giggle: Ile razy mnie zdradziłeś? (pisz mi tu prawdę) [O] Ani razu Lubisz swoje kary? ^^ [O] Nie doświadczyłem jeszcze żadnej, to nie wiem :/ Dalej byś mnie kochał jakbym przytyła 20kg? [O] Pewnie xD Kiedyś w końcu ruszysz tyłek i pójdziesz do pracy? [O] Ejj... ja jeszcze się uczę ;-; Kupisz mi w końcu ten pierścionek zaręczynowy czy ten po tymbarku ma mi wystarczyć? :/ [O] Już kupiłem xD Kiedy zrobisz coś romantycznego? [O] Kiedy dasz mi jakiś "znak" :devilred: Ruszysz kiedyś ten tyłek z forum? [O] Daj mi jeszcze z rok posiedzieć W jakim kierunkiem wiążesz swoją przyszłość? [O] Niemcy, Anglia, Holandia, Francja. Tam chciałbym pracować. Pytania od Madzi: [P] za co mnie kochasz? [O] Za wszystko [P] z kim masz najlepszy kontakt na forum? [O] Chyba z Mashiro *, ale nie wiem czy ona się jeszcze kwalifikuje, bo bana wyrwała :c [P] czemu jestes najwiekszym botem csc? [O] Bo mnie tak przezywacie, a sami wiecie, że to nieprawda ;-; Pytania od Destroyer'a: [P] Jak celujesz z awp to które oko zamykasz? lewe czy prawe? czy może oby dwa ? [O] Prawe, bo na lewę lepiej widzę ;D [P] Dlaczego jak walisz w csgo full auto z ak to idziesz przed siebie na ctrl (silver logic ) ? [O] Żeby zmniejszyć powierzchnię ciała, bo wiesz... zmniejszam w ten sposób szanse na otrzymanie obrażenia ^^. [P] Hot or Not? [O] Semi... XD [P] Dlaczego jesteś takim botem ? [O] Tak jakoś wyszło :/ [P] Jak często walisz baranka w ścianę ? [O] Dość często... xD [P] Dlaczego na mapie cs_italy próbowałeś udawać hosta [O] Żeby TT nie zwracali na mnie uwagę, nie zadziałało :/ dopiero gdy kurę udawałem, to się udało ;D[P] Gdy przeglądasz się z rana w lustrze to mówisz: lustereczko, lustereczko , powiedz przecie czyż nie jestem najbardziej zajebistą osobą na świecie ? [O] Nie xD[P] Ile razy dziennie obwiązujesz się sznurkiem i spuszczasz na nim do lustra mówiąc: Cześć masz klej? [O] Ani razu XD [P] Jak często udajesz kamikadze ? [O] Zawsze, gdy gram w cs'a xD[P] Słyszałem ,że przeszedłeś mario w lewą stronę, czy to prawda? [O] Oczywiście, jeszcze zawróciłem ;D [P] Czy zastanawiałeś się o zostaniu gejszą ? [O] Nie mam szans :/ wiesz brak cycków robi swoje :c [P] Jakie są Twoje poglądy na temat golenia bobra ? [O] (y) [P] Czy bawiłeś się kiedyś lub ktoś ze znajomych bawił się w przywoływanie duchów ? [O] Ja nie, może któryś ze znajomych, nie wiem, nie interesują mnie takie głupoty xD[P] Czy to prawda , że mieszasz bigos kolanami ? [O] Nie, ale raz ponoć pokroiłem chleb czołem [P] Czy to prawda, że dmuchałeś w rurę wydechową auta myśląc , że wgniecenia znikną ? [O] Nie, lecz słyszałem, że ten sposób ponoć działa xD Pytania od Dungeon: [P]Jesteś gejem <3 [O] Muszę cię zawieść, ale nie :c [P]Jak byś chciał mieć na imię ? [O] Dave. Chociaż Paweł mi też pasuje ;D [P]Co najbardziej lubisz robić ? [O] Chyba logiczne, opierdzielać się ;D Dzięki wszystkim osobą, które straciły swój drogocenny czas na zadanie mi pytań, jak również dziękuje tym, którzy stracą swój czas na czytanie odpowiedzi ;D Osoba, którą nominuję to: Weronika 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Bardzo fajne odpowiedzi Fajnie się czytało. Żartowałem, nie chciało mi się czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Oj botku czemu nie zadałam zadnego pytania? :v Fajnie sie czytało ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Wszystko fajne ale rób mase lepiej ;d + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Spoko decha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) [P] Czy zastanawiałeś się o zostaniu gejszą ? [O] Nie mam szans :/ wiesz brak cycków robi swoje :c [P] Jakie są Twoje poglądy na temat golenia bobra ? [O] (y) Hahhahahah [P]masz dziewczynę? [O] Nie :/ Są plusy bycia singlem nie musisz wysłuchiwać dlaczego nie dzwonisz, dlaczego nie przyszedłeś A tak btw. lecz się na nogi na głowę za późno Edytowane 13 Września 2015 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 [P]Jak to jest tak spamić na tym sb? [O] Spamować* ;D Normalnie, lubię pisać, rozmawiać, żartować itp.. ;D Ja pisałam na szybko, a ty masz mnie czelność poprawiać xD [P]Kiedy otrzymam twoje CV? :x [O] Wait... wait... to wciąż aktualne? xD Owszem ;d Ogólnie miło się czytało, + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Bardzo fajnie się czytało + musiałeś mnie nominować, nie? ._. xD Edytowane 13 Września 2015 przez Weronikaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Genialne xd Milo się czytalo ** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi