Shakugan No Shana 81 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Imię: Kacper Wiek: 15 Kontakt: 537602352 Twój nick na TS3: Shana Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Chciałbym znowu pomagać Classicowi, jak już nie nadaje się na admina serwera, poza tym będzie mi to sprawiało przyjemność. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 3-5/10 Ile czasu spędzasz na TS3: 4-9h Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Dobre Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Nawet 3 ^^ Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Oczywiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Jestem na NIE. - Admini dają radę, nie potrzeba kolejnych. - Jakoś Cię nie widzę na serwerze (może siedzisz gdzieś na dole) - Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Jestem na nie: -jest dużo administratorów TS3 i dają sobie radę -słaby opis pkt. 5 -słaby kontakt z administracją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Uważam, że aktualni admini świetnie dają sobie radę na TS i solidnie wykonują swoje obowiązki, poza tym ubiegasz się o stanowisko admina gdzie masz słaby kontakt z administracją, możliwe, że "starsze" osoby na forum Ciebie kojarzą jednak jestem przekonana, że te nowe w tym i ja nie. Nigdy nie widziałąm abyś pisał jakieś posty, aby twój nick jakoś "przeleciał" mi między oczami lub abyś wypowiadał się na SB w ostatnim czasie. Nie było Ciebie podejrzewam długi okres czasu i nie nadrobiłeś swojej nieobecności na forum: Ostatni temat 11 kwietnia? Gdzie jeszcze jest to wpis w którym prosisz o zlecenie ~ myślę, okej, sprawdzę jego posty, jednak i tutaj się zawiodłam: Twoje wypowiedzi po 1 są w różnych odstępach czasu i w tematach które nie są w żaden sposób tematami istotnymi gdyż większość to wypowiedzi w zabawie, a opis twojej własnej osoby bynajmniej nie przekonuje i to myślę, że nikogo. Osobiście ja cie nie znam, nie kojarzę, nie dowiedziałam się na twój temat niczego zarówno z twoich ostatnich postów jak i twojego podania które zostało napisane "biednie" Admin musi być osobą odpowiedzialną, rozpoznawalną, trzeba widzieć w nim kogoś komu możemy zaufać i zwrócić się o pomoc, w tobie tego nie widzę, a przynajmniej nie na tą chwilę. Nadrób swoją nieobecność, stań się bardziej widoczny dla nowych użytkowników i dopiero następne spróbuj ponownie złożyć podanie. Jestem na nie. Pozdrawiam, Queen Besiałke 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi