Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na Zygi zabijaka.

Paweł.

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Someone get me a preist.

2.Nick admina/gracza który zawinił: Zygi Zabijaka 

3.Admin/Gracz : Admin. 

4.SID/IP oskarżanego: Niepotrzebne. 

5.Data i godzina: około 15.. ale to nieważne. 

6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko i jego rozpiska. http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1509131226-jail_pyramid-1442139960-1442145540.zip

7.Opis sytuacji:

No cóż proste. Admin rozpoczął jako CT zabijać więźniów, wróć.. kazał wybrać 4 do zabicia, gdzie regulamin mówił jasno.

" 5.13 Prowadzący podczas zabawy "Wskaż kolegę do zabicia" może zezwolić na wybranie tylko jednej osoby. "

Na demku:

~ 74 min rozpoczyna zabawę "szybkie palce" później nominuję osobę, która ma wskazać 4 osoby do zabicia, gdzie nie ma takiego prawa, upominałem go, lecz nie pomogło (tu proszę o wycinek z logów na dowód mapa jail_pyramid).

~ 74:30 min zaczyna zabijać więźniów jak kaczki. W międzyczasie groził mi banem. 

~ 78:20 min znowu wskazuje dwie osoby do zabicia.

Gdzieś na demku jest jeszcze jak rozpoczyna zabawę w kolorki, ale niestety nie mogłem tego znaleźć.

No cóż jak widać na demku, gdy Zygi jest prowadzącym to gry więźniowie nie mają w ogóle wygląda to tak zabawa w pierwszą reakcję lub słówko do napisania > wskaż osoby do zabicia > i tak w kółko. Gra nie przenosi się poza celę lub terrarium. 

Nie raz, nie dwa popełniał free kill'e, nawet czytać na czacie nie potrafi, bo nieraz ktoś napisał słowo pierwszy, ale Zygi wybierał drugą osobę, bo nie ogarnął. Lecz tego nie udowodnię, to tylko tak w przelocie piszę. 

Wiemy, że admin ma stosować się do regulaminu i ma być z nim na bieżąco. Była sytuacja z perma banami (nie na CT) dla osób bez mutacji, które wchodziły do ct:

http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=512 (jak coś to ja ich odbanowałem)

Teraz do tego dochodzi nieznajomość regulaminu, bo złamał te podpunkty:

" 5.13 Prowadzący podczas zabawy "Wskaż kolegę do zabicia" może zezwolić na wybranie tylko jednej osoby. "

5.14 Prowadzący ma zakaz przeprowadzania zabawy w kolorki."

Ogólnie to mam przesłanie do niektórych żeby czasem wykazywali się kreatywnością, bo zabawy w czapki lub słowa lub szybkie palce oraz w "wskaż osoby do zabicia" są nudne. Większość adminów to robi, szczególnie Ci w górnej części topki. Dobrze byłoby gdybyście czasami raz, dwa na mapę wyszli z nami gdzieś, a nie cela > terrarium > koniec rundy itd. 

• Like 4
  • Uwielbiam 1

• Właściciel

~ 74 min rozpoczyna zabawę "szybkie palce" później nominuję osobę, która ma wskazać 4 osoby do zabicia, gdzie nie ma takiego prawa, upominałem go, lecz nie pomogło (tu proszę o wycinek z logów na dowód mapa jail_pyramid).

Wystarczy mi ta akcja.

Zabieram admina.

• Like 3

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności