Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Admin by Zabojca

Zabojca

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: Zabojca
2. Imię: Krzysztof
3. Wiek: 16
4. Znajomość Amxrednie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6-7/10
5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK
6. Składka(Tak/Nie): Jak bedzie trzeba to tak
7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/zabojca/193.33.176.116:27015/Jesli jest za malo to nadrobie 

8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Krzysztof, mam 16lat moim zainteresowaniem jest Piłka Nożna i gra na komputerze w CS 1.6 oraz CS:GO. Chciałbym zostac adminem waszego serwera poniewaz latwo mi sie porozumiec z innymi graczami, chciałbym ogarnąc cheaterow i jest u was mało adminow tego serwera a jesli sie w tym myle to moze jest duzo ale nie grajacych poniewaz dziennie siedze na serwerze ja lub moj brat i gral tylko GangAlbanii ktory mial admina i musial sobie radzic na serwerze calkiem sam i ogarniam wiekszosc komend ktore potrzebuje admin. I chcialbym zeby gracze mieli mila atmosfere na serwerze i milo im sie gralo. Dizekuje za UWAGE.
9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Posiadam Steama lecz nie cs 1.6 tylko cs:go moj nick: Zabojca[OrGiNaL]
10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Minimum mogłbym poswiecic dziennie 2h poniewaz mam szkole i praktyki.
11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W robocze srody 17:00, czwartki 14:00, piatki 12:30, poniedzialki i wtorki 14-15:00
12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 9lat
13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak.

PS: Posty i Godziny na serwerze moge nadrobic.

PS2: Prosze o wypowiedzi tylko tych graczy ktorzy graja na Serwerze 2001lvl AWANSE KLANY

Edytowane przez Zabojca

Nadaje się 

jest aktywny

+składka

+wiek

+znajomość amx

@James0v. na kodzie 2001lvl ani razu nie był odpalony (oczywiście gdy ja byłem na serwie)

,a poza tym nikt się na niego nie skarżył.

@Zabojca oto link do twojego gt http://www.gametracker.com/player/zabojca/193.33.176.116:27015/

@mariusz2pa wiesz po co jest okres próbny, jeśli się nie sprawdzi po prostu zostanie mu odebrany Admin.

Edytowane przez Black-Hunter

To podanie to jakiś żart? Na cod modzie 350 został zbanowany niejednokrotnie za czity, tutaj "dowód w pigułce"
http://forum.cs-classic.pl/topic/26371-pro%C5%9Bba-o-ub-to-ju%C5%BC-4-ban-mo%C5%BCe-pobije-m%C3%B3j-rekord-p/#entry159456

@Black-Hunter Czy Ty widzisz co piszesz? Co mnie to obchodzi, że akurat tam nie używał wspomagaczy, cziter to cziter i nic tego nie zmieni. To podanie powinno z miejsca być odrzucone i takie będzie.

Edytowane przez James0v.
  • Like 1

Jestem na nie:

-z powodu up

-jesteś spalony

-śmieszna aktywność

-/+brak postów (zawsze można nadrobić)

-mało się przyłożyłeś do podania (nic o tobie praktycznie nie wiem)

-dlaczego mam się nie wypowiadać w podaniu jak obecnie nie gram na serwie? (minus za dyskryminacje)

@Black-Hunter ja osobiście jeżeli ktoś raz był odpalony to już mu nie wierze, a jak mają mu ufać gracze?

@edit

Rozumiem, że macie mało adminów ale kandydat na admina ma nie całe przegrane na serwie 4h!! (to można też wziąć osobę która nigdy nie była na serwie)

Przypominam że minimum to 20h.

Admin/ Kandydat na admina ma to być osoba rozpoznawalna, szanowana i lubiana, a jak można kogoś znać jeżeli pokazał się na serwie 6 razy w ciągu miesiąca.

@Black-Hunter w twoim domniemaniu osoba aktywna to osoba która przegrała na serwie 213 min? Osoba aktywna to osoba nie tylko dużo grająca (nawet teraz to Cię nie ratuje) na serwie ale również biorąca czynny udział w życiu forum, a przede wszystkim na serwerze do którego kandyduje. Ja nie widzę aby kolega ani razu wypowiedział się w dziale 2k1 oprócz podania. 

Edytowane przez mariusz2pa
  • Like 1

+ Wiek

+ Składka

+ Znajomość amx

- (Może tego nie widać ale to jest OGROMNY MINUS) Jesteś spalony. Pamiętam cię z serwera, fajnie się z Tb grało, nie sprawiałeś problemów i miło że wspomniałeś moją osobę w podaniu ale to nie znaczy że jakoś to wpłynie na moją wypowiedz.

- Aktywność na serwerze (Bardzo słaba)

- Aktywność na forum.

Jestem na nie.

@Black-Hunter "Nadaje się jest aktywny" Pokaż mi jego aktywność, może nie na to GT wszedłeś albo się nie znasz na GT (Ponieważ jest ono po angielsku). Najlepiej to się nie wypowiadaj w takich tematach jeżeli nie wiesz o co chodzi. Pozdro Black.

Edytowane przez Gang_Plebanii

To jakiś żart kolejny cziter chce adma ?

Oczywiście że na nie, a wypowiadać się w podaniu może każdy (a szczególnie weteran tego serwera :D)

@black czy ty jesteś poważny człowieku? Masz admina pilnujesz porządku a spalonemu na sieci chcesz dać adma. Ile ty masz lat ja się pytam?

@james Cziterów krytykujesz, a sam miałeś byłego czitera jako admina na serwerze :D

• Like 2

Na nie.
Słaba aktywność na forum 
Haxiorek

8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:  chciałbym ogarnąc cheaterow .

Na początek zacznij od siebie..

Najbardziej co mnie zniszczyło w tym podaniu (o ile te wypociny można tym nazwać) 9 lat stażu w grze.. :D Litości :D jak próbujesz robić z siebie imbecyla to dobrze ci wychodzi xD

Jak nauczysz się grać bez wspomagaczy (w co wątpie) to wtedy składaj gdziekolwiek podania. Podanie powinno być odrzucone 

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.

Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności