Ibe 5 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) 1. Nick:Ibe2. Imię:Damian 3. Wiek: za 2 dni 234. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9(amxmodmenu+consola)6(Modyfikacja pluginów,wgrywanie na serwer i takie tam)5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Ibe/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem dośc ogarniętym chłopaczyną^^ Gram w godzinach porannych jak i popołudniowych i wieczorem...Lubię sobie żartowac,pogadac przez mikro z innymi graczami. Mam kilka wad,ale jak i zalet (dla kobiet jestem przystojny hahaha )Potrafię rozweselac ale też dobic kogoś...9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):0:0:1951265410. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Sam nie wiem zależy jaki dzień ^^11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Rano,południe,Wieczorem jak mam czas to gram w cs xD dla manie to jak narkotyk xD12. Staż w grze Counter Strike 1.6:Hmm z 10 lat oczywiście z przerwami Dom,Kobita,Nauka,Praca 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak nie raz nie dwa Opiekun serwera... i takie tam xD Wiem że trochę was już jest ale dodatkowa pomoc się zawsze przyda xD nie spełniam wszystkich wymagań ale kto nie próbuje ten nie zyskuje xD No ok poprawię aktywnośc na forum i wtedy napisze następne podanie ;] Możecie zamknąc temat ;p Edytowane 14 Września 2015 przez Ibe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Muszę powiedzieć nie Popraw trochę aktywność w naszym dziale i na forum i wtedy będę na tak Edytowane 14 Września 2015 przez Weronikaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Niestety jestem na nie.Konto do podania, niedawno zacząłeś swoją kariere u nas. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeSluRaD 4 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Jestem na nie: - słabe gt. - popraw aktywność i dam tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy. 31 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Na Nie sory daj nam się więcej poznać i w tedy znów złóż podanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ja bym przymrużył oko i dał mu szansę, choć 7 dni na próbę. Gra u nas od 8 sierpnia, ale widzę codziennie po 5h jest na serwerze (gt). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Niestety na razie na nie ,pograj z nami jeszcze i ponownie zloz podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Stary, Jestem na NIE. -W ogóle cię nie znamy -Aktywność -Daj się poznać Jak wykonasz te czynności co napisałem to na pewno wtedy zmienię zdanie i będę na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszus. 28 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Jestem na nie ale tylko do czasu aż chwilę dłużej tu pograsz. Innych przeciwwskazań nie widzę, to jedyny mankament. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ja Jestem na tak RAZ JESZCZE NAPISZE WAM LUDZIE CZATU I DZIWNYCH POSTOW ADMINISTRATOR MA BYC NA SERWERZE NIE NA FORUM BO TO NIE ON DAJE UB A MA PILNOWAC PORZADKU NIE W DZIALACH DD2 A KUZWA NA SERWEZRE- aktywność (wieksza od ludzi którzy wyżej piszą, że jej brak.. przez ostatni tydzien siedziałem i widziałem go codzień, podczas gdy np pentagram prosisz o bycie aktywnym na forum a na serwerze odpały śmiech )- MILY - MA MIKRO- SID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi