Skocz do zawartości

Turniej CS-CLASSIC?

James0v

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, niejednokrotnie widziałem takie tematy lecz nigdy nie dotarłem do konsensusu tych propozycji.
Zatem moi podopieczni wyrazili chęć zagrania turnieju 5 na 5 z innymi serwerami naszej sieci.

Chciałem zapytać, czy byłyby zainteresowane osoby poszczególnych serwerów. Terminarzem oraz tabelą wyników mógłbym zając się osobiście rzecz w tym, czy chcielibyście bawić się w takie turnieje i czy macie na to czas, opiekunowie w swoich działach rekrutowaliby osoby chętne do gry, NS czy STEAMY to nie tworzy różnicy, przecież HLTV jest i admin także będzie. Mamy własny serwer zrobiony pod takie typu zabawy i myślę, że nie powinno być przeszkód.

Zapraszam do dyskusji / propozycji / opinii na ten temat :)

• Like 1

Sam turniej nie jest złym pomysłem, ale bardzo ciężko z ustaleniem terminu. Za każdym razem przy takim turnieju, gracze dawali ciała z terminami. Jeżeli zorganizujemy coś podobnego w csgo to nie ma problemu 

Edytowane przez ℓυкαѕнн ♥

Już nie raz miały odbywać się takie turnieje. Zapisywało się sporo ludzi. Gdy nadszedł czas gry nikt nie chciał grać. 

Więc myślę że jest to zła pora na organizowanie takiego czegoś. Raczej nie wypali

Jeżeli by były nagrody typu klucze cs:go , myszki lub coś drobniejszego to z pewnością wypali :>

Edytowane przez Omєga *

Tak jak inni napisali, nie jestem przekonana czy to jest warte zachodu. Dam przykład od siebie, wraz z moją ekipą zgłosiliśmy się do turnieju, początkowo były nagrody, LAN później coś zawiodło i nagrody został wycofane przez co inne drużyny przestały już zapisywać się i tak naprawdę aby coś takiego wypaliło musiałaby być duża nagroda. Więc tylko się przy tym narobisz, a efekt będzie marny oraz z tego co słyszałam już kiedyś było takie coś organizowane i nie wypaliło ze względu na brak czasu i inne rzeczy.

Również nie przekonuje mnie ten pomysł, ponieważ już dwukrotnie miałem brać udział w takich turniejach...

Pierwsze nie wypaliło bo ludzie sobie polecieli w kulki

Drugim razem przy pierwszym meczu coś było z serwerem i turniej odwołany.

Tym razem napewno też coś by było i turniej by pewnie nawet się nie rozpoczął.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności