GaNdZIorR 5 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ogólnie trochę przeszkadza mi to że f9 nie mozna klikać bo chciałem nagrać demko i 4 razy kliknąłem i dostałem bana na 2 godziny na COD 45k, i mam teraz beke Dostał ktoś kiedyś bana za to może? A i ogólnie to cześć wszystkim Gandzior jestem i mam na imie Artur tak żebyście mnie poznali odrazu. I ostatnia informacja, kto jest za tym żeby klasa kropek wróciła na cod45k? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaNdZIorR 5 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Sory za błędy na szybko pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Wiec tak. Po pierwsze opcja edytuj, nie nabijaj postow. Po drugie ten temat jest napisany bez sensu. Po trzecie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi