GaNdZIorR 5 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ogólnie na forum jest cichutko co wy na to żeby dodać radio na stronie? Jeśli nie no to cóż każdy może sobie włączyć coś dla siebie. Myślę że ludzie zaczną częściej wchodzić na forum i ogólnie będzie lepsza atmosfera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ogólnie, ogólnie, ogólnie sądzę, że jest to zbędne :v Ktoś chce posłuchać muzyki to jutjuba włącza. Takie o to moje zdanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Byla juz kiedys taka propka i nic z tego nie wyszlo ;] na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Popieram Daniela. Była już taka propozycja i nie przeszła. Nie wiadomo kto by się miał tym zajmować, a jeśli już to jaka muzyka miałaby być puszczana ~ konkretny gatunek itp. Pojawiłyby się tylko spory i narzekania, jestem na nie. Pomysł słaby. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeSluRaD 4 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Zbędna propozycja, ponieważ jak ktoś chce słuchać muzyki to włączy sobie yt i tam słucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Na nie, jeżeli ktoś chce posłuchać to może sobie włączyć eske w tv, na necie albo co kolwiek na YouTube.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Po za tym było coś też o tym, że ktoś kto ma słabszy sprzęt miałby problem z płynnym poruszaniem się na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 A co w przypadku wejścia przez komórkę na stronę? Chcesz posłuchać radia zapraszam na open.fm czy rmfmaxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Pisałem niedawno w któreś propozycji, że radio odpada xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi