RocketAsh 58 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 TO NIE JEST REKLAMA STRONY Jak składałem komputer i nie wiedziałem co do niego włożyć kolega podesłał mi stronę http://proline.pl/?id=konfigurator&level=24jest to strona gdzie możesz sam sobie złożyć komputer, nie musisz tam kupić ale masz podgląd mniej więcej ceny danych części i jak to będzie wyglądać w kupie, nie wiem czy to podchodzi pod poradnik ale myślę że może się komuś przydać przy składaniu kompa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności, jeśli będziesz chciał coś dodać poradniku daj znać na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi