RocketAsh 58 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) 1. Nick: Rocket ☜☆☞ 2. Imię: Michał 3. Wiek: 23 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 1 (Ale szybko się uczę) 5. Sprawny i działający mikrofon**: TAK 6. Składka (tak/nie): TAK 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/366744 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Michał mam 23 lata i pracuje w TESCO na magazynie świeżej żywności, gram w cs'a od 2001 roku z przerwami, pochodzę z Bytomia (Śląsk) niedaleko Katowic. Z zawodu jestem Mechanikiem no ale wiadomo że za 1500 zł samemu jest się ciężko utrzymać więc zrezygnowałem z Mechaniki chociaż teraz bardzo tego żałuje , interesuje się samochodami, grami komputerowymi, sportem (koszykówka), i podróżami. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jak grałem w Cs 1.6 to byłem bardzo dobrym adminem a miałem Admina na różnych serwerach, nigdy nie było skargi, zawsze H@ mnie zachwalali i wiedzieli że mogą zawsze liczyć na mnie jak jestem w zasięgu, umiałem rozwiązać spór pomiędzy graczami, bardzo mi się spodobał serwer i chciałbym pomóc utrzymać go w porządku i oczywiście banować cziterów xD i różnych innych. 10. Steam_ID: STEAM_1:0:117207261 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1 do 4 godzin dziennie teraz więcej bo jestem na l4 ale jak pracuje to mniej więcej 2-3 godziny dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 16-22 (z przerwami) i weekendy 15-23 (również z przerwami) 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 165 H 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): W cs go nie ale w 1.6 jak wyżej pisałem wiele razy. // Mój błąd. Ale człowiek nie jest nie omylny może czasami coś mu omsknąć. Edytowane 16 Września 2015 przez RocketAsh 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Miły spokojny gracz Aktywny Nie pamiętam by go trzeba było kiedykolwiek upominać czy karać Ale tych pochwał od H@ nie pamiętam Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Miły spokojny gracz Aktywny Nie pamiętam by go trzeba było kiedykolwiek upominać czy karać Ale tych pochwał od H@ nie pamiętam Na Tak Chyba że tak Edytowane 16 Września 2015 przez Nolife :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Chodziło mi o to że jak byłem Adminem na 1.6 do H@ mnie chwalili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Fajnie było. Nie znasz regulaminu: "9. Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi