Smite 18 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Nick : MowMiPawel:*Data Zdarzenia : 16.09.2015Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge:Omega *Opis Sytuacji : Siemka ja chciałem powiedzieć że już mam dość tej osoby, otóż pisałem wcześniej podania na admina, zostały one przez tą osobę odrzucone, do tego dostawałem warny ok luz, spłaciłem ledwo co te 2 warny już dostałem kolejnego, nie wiem co się dzieje ja nie mam zamiaru płacić co chwile kasę za coś takiego, napisałem dzisiaj na SB co z moim podankiem tak ogólnie bo miałem nadzieje że jeszcze się tam ktoś wypowie z admnistracji, by mieć pewność że chcą żebym został adminem, nie było żadnego spamu w podaniu ani jednej mojej odpowiedzi, teraz patrze po napisaniu dzisiaj na SB że podanie zamknięte i warn, ja więcej nie zapłacę za to i jeśli to tak ma zostać to ja dziękuję waszej serwerowni, spędzam nie raz masakryczne godziny na serwie i za to dostaję w podziękowaniu co chwilę warny. Na boku dodam że Rolooo mnie spytał czy napisze podanko, ja się z miłą chęcią zgodziłem ale widzę że popełniłem wielki błąd. Sorry Rolooo nie mam nic do ciebie ale ja już raczej tu nie wrócę na admina, sam widzisz co się dzieję. Dowod :http://forum.cs-classic.pl/topic/38503-podanie-mowmipawel/#entry233742 do tego popatrzcie co jest napisane że, ostatnio zareklamowalem, ok ale odczekałem czas na kolejne podanie, spłaciłem warny to w czym problem ? czyli mój błąd np. z roku mi tu będzie też ktoś wypominał ? "BO OSTATNIO" edit. nie namawiałem do sprawdzenia podania, nic takiego nie napisalem, napisałem ogólnie czy sie ktos interesuje, nie widzę w tym nic takiego co by miało czymś grozić, jesli bym napisał wypowiadajcie sie, to, to jest namawianie jak i tez, jeszcze nie wszyscy sie wypowiedzieli czy cos w tym stylu. edit. besiałke przyjemnie mi się gra ? ja gram od samego rana, nawet jest tak że i do samego wieczora. Od rana prawie wogóle nie ma admina, i jest 6/8 osób co graja, czasem 12, a już kilka krotnie widziałem że same odpały wbijają na serwa. Zero adma a potem jest gadka od graczy co za "zjeb...." serwer i zostaje 1 vs 1 " już nie raz tak było i wiem to na moim przykładzie. Gracze nowi co byli na serwie już nie wracali, znam serwery co od samego rana jest minimum 26/32 ale admini sobie dają rade, ja chciałem pomagać ale skoro takie coś tu się dzieje to ja wolę z tej przyjemności u was zrezygnować bo to żadna przyjemność i może mój młody brat u was zagra, on spełni wymagania dzieciaka i będzie wam kase za free płacił ale nie ja. A wracając do warna to możecie go sobie zatrzymać, jeśli ja dostaję za takie coś to mogę i mieć blokadę na SB bo już na tym forum nie zawitam. A w dodatku z tego co zauważyłem to administracja nie przestrzega do końca regulaminu, ale nie chcę was już pogrążać z innymi działami, dzięki i pozdrówka. Narka -_- moje GT było puste ponieważ każdy nick na jakim grałem nie pojawił się w GAME TRACK żeby podać go w podanku, nie wiem może był jakiś błąd, ktoś inny go znalazł a ja nie, po za tym w ciągu tygodnia miałem parę nicków np: -Styl modliszki -Styl modliszki. -Styl modliszki* -mam 9 lat i parę innych bo mi się żaden nie podobał i tak zmieniałem, do tego nie wiedziałem które GT podać masa graczy widziała ile czasu spędzałem na serwie, nawet nie raz mówili że jestem odpałem, a często gram więc się człowiek szkoli. Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj Edytowane 18 Września 2015 przez Smite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Miałeś 2 warny, Jeden z 20 lutego 2015 roku ~ Złożenie podania bez spełniania wymagań Drugi z 28 lipca 2015 roku ~ Wypowiedź we własnym podaniu oraz Trzeci z dzisiaj ~ Namawianie do sprawdzenia podania na SB " @Smite "przepraszam ze ja spytam, ale interesuje sie ktos moim podankiem xD ? " Teraz regulamin: 1 warn ~ Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna 2 warn ~ Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) 3 warn ~ Namawianie innych osób do sprawdzenia podania, kończy się odrzuceniem go. napisałem dzisiaj na SB co z moim podankiem tak ogólnie bo miałem nadzieje że jeszcze się tam ktoś wypowie z admnistracji, by mieć pewność że chcą żebym został adminem Zacznijmy od tego, że od napisania twojego podania minęło parę dni, jeżeli jakiś admin będzie miał ochotę wypowiedzieć się to zrobi to prędzej czy później, a ostateczne zdanie i tak na końcu ma opiekun serwera niezależnie od innych opinii bo on na nich może się opierać, ale nie musi. Skoro na tym serwerze grasz i przyjemnie tam Ci się gra to bycie adminem nie zmienia niczego prócz tego, że na Tobie zaczynają spoczywać pewnie obowiązki. To co napisałeś na SB jest to zwykłe namawianie osób trzecich do wypowiedzi w podaniu. To, że te warny otrzymujesz jest tylko i wyłącznie twoją winą, nie jesteś zapoznany z zasadami jakie tutaj obowiązują, Omega wykonuje tylko swoje obowiązki. Dobrze, ale ty nie zrozumiałeś widocznie. Składasz podanie bo najwidoczniej lubisz ten serwer i Ci się przyjemnie gra, ja nie mówię o tym ile tam przesiadujesz i co robisz. Mówisz, że piszesz na SB aby inni admini się zainteresowali aby mieć pewność, że chcą Cie na stanowisku admina, a ja Ci napisałam, że jego posiadanie nie zmienia nic prócz tego, że zaczynają spoczywać na Tobie obowiązki, ale mniejsza o to. Mówisz wcześniej, że zależy Ci na ich opinii aby wiedzieć czy chcą Cie na serwerze, gdzie podobno tych adminów brak ~ trochę jak dla mnie to nie trzyma się całości. Dodatkowo na sprawdzenie podania opiekun ma 2 tygodnie, a jak napisałam wcześniej twoje podanie widniało parę dni i pośpieszanie niczego by nie zmieniło. Wytłumaczyłam Ci kolejno twoje 3 warny i odniosłam się do regulaminu. Wszystkie te warny były z twojej winy i z powodu braku znajomości regulaminu więc twoje zarzut "wyciągania za free kasy" jest absurdalny. Edytowane 17 Września 2015 przez Q♥een Besiałke 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 17 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Najpierw zboczę z tematu, czemu Twoje GT jest "puste"? (brak godzin, a mówisz że grasz często) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi