Leper 3 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Leper 2.Nick admina/gracza który zawinił: STOP CRY BRO 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: Nie wiem ? 5.Data i godzina: 17:40 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): no cóż ... wszedłem pierwszy raz od paru miesięcy nikogo zabardzo nie znam , ale ktoś dał info przez mikro, to może potwierdzi świadek jakiś 7.Opis sytuacji: No cóż wszedłem sobie na serva pograłem z 5 min i była końcówka rundy ktoś przed śmiercią dał info że ostatni jest na początku długiej za skrzynią , wpadłem zeskanowałem i wygrana ! Tylko że od razu na początku rundy [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1743471273' [AMXBans] Your IP: '89.72.31.174' [AMXBans] =======================================Nwm gdzie admin miał oczy... Nawet nie sprawdził tylko od razu perm ... Edytowane 16 Września 2015 przez Leper 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Cześć. Pragnę cię poinformować, że to nie jest dział próśb o UB tak więc polecam odwiedzić to podforum: http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Natomiast jeżeli chcesz złożyć skargę, to dobrze trafiłeś, lecz uzupełnij skargę stosując wzór, tak aby nie została odrzucona z miejsca. Link do wzoru: http://forum.cs-classic.pl/forum/284-skargi/ Powodzonka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leper 3 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Hmmm ?? Cisza ? mawet ostrzeżenia czy warna ?Admin nawet nie sprawdził mnie od razu dał perma ... Nawet nie pisze odwołania bo szkoda zachodzu , ale powinien zostać chociaż by upomniany by na przyszłość uniknąć takich baboli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi