aYa 4 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 1. Nick:aYa2. Imię:Adam3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): nie wiem ile Bany dawać umiem5. Mikrofon(Tak/Nie)tag6. Składka(Tak/Nie):tag7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/aYa/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Ostatnio mało adminów widzę na serverze a że mam dużo czasu na tygodniu to ich zastąpie (byłem na urlopie)9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:4552839910. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Różnie wkońcu każdy ma swoje życie prywatne ;p11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Na tygodniu i weekendy12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Nw ile troche już jest z reszta większość mnie tu zna13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak byłem na tym serverze pare razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Niestety ale aktywność nie przemawia na Twoją korzyść, wręcz przeciwnie. Jeśli poprawisz aktywność dam Ci tak. Jak narazie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Ja jestem na tak. + steam + był już adminem i się sprawdzał Chociaż podanie słabo napisane ( Edytowane 18 Września 2015 przez Weronikaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Co to w ogóle za podanie? Nic żadnych informacji, nic, zero. Chyba jakiś joke bo GT też jest fantastyczne. Odpada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Na NIE -Bardzo słabe GT -Podanie napisane na odwal sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Gdyby to było podanie o "daj mi w pysk" to osoba rozpatrująca od razy by je odrzuciła. Napisałeś podanie byle jak "czytaj pan i idź w ..." , osoby w przedziale wiekowym 12 - 14 lat piszą bardziej szczegółowe i warte przeczytania podanie. Na nie -Słabe gt -Podanie napisane "czytaj pan i idz w ..."-Słaba aktywność na forum (biorąc pod uwagę odstęp czasowy między postami.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jestem na NIE. -Podanie dla kolegów, tak ? Bo napisane byle jak i co ? -Słabe GT -Aktywność na forum musisz poprawić No niestety, ale taka prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Nie - kultura -wiek -zachowanie -"nie bierzesz tego na serio" czyli gówno to Ciebie odchodzi jak widać w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi