Semi 1 260 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Witam , nabijałem przez baaaaaaardzo długo 400lvl. Dzisiaj wbiłem i mam 50lvl .. ? Z jakiego powodu? To jakiś błąd serwera?. Proszę o oddenie mi mojego czasu gry czyli lvl'a. Edytowane 19 Września 2015 przez Semi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Mozna zamknąć. Sprawa wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam na prośbę autora Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi