ツ Popek ツ 0 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) 1. Nick:ツ Popek ツ Ich bin JESUS ! 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 15 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): średnie 5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/84342 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem Kuba, pochodzę z Gniezna. Interesuje sie informatyka, towrzeniem programów, grafik, nagrywaniem ITD... Moje hobby to gry komputerowe. Zostać adminem chcę ponieważ nie lubie jak ktoś psuje innym zabawe. Chciałbym zadbać o porządek podczas nieobecności innych adminów. PS:Większość graczy mnie lubi. 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Bardzo dużo od 5 do 7h 9. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze-5-7h od 14:30 do nocy, weekendy mogę cały dzień. 10. Staż w grze counter strike Global Offensive: 2lata 11. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:TAK Edytowane 19 Września 2015 przez ツ Popek ツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Powody: -Nie znajomość SMX,wiem bo niedawno się mnie pytałeś na serwerze co to jest -Słaby opis pkt. 7 -W pkt. 8 napisałeś że możesz być od 5h do 7h a najczęściej jesteś max 3h -Konto dla podania -Brak 10 sensownych postów -Jesteś dość mało znany na serwerze -Często nie przestrzegasz regulaminu Podsumowując jestem na NIE pozdrawiam lemiwiki Edytowane 19 Września 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Na nie -To twoje 2 podanie i sie nie rozpisales w pt.7 -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało odrzucone.<br />Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi