Omega* 2 077 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Cześć Pierwsze czy można by odświeżyć zdjęcie Sponsorzy/Partnerzy? Ostatnim czasem coś się zaczęło dziać na Grupie Steam więc czemu by nie dodać po prawej stronie forum takiego czegoś: Edytować troche ten Staff Online i dodać takie coś. Zamiast Junior admin to Global mod czy tam modek, tylko zbędne te GG Usunąć popularne tagi. Wydaje mi się że to jest zbędne. Czarny styl posiada inną ikone działu a mianowicie --> . A więc na biały można by dodać ten plus czarny Pisałem już o tym nawet chyba zostało zaakceptowane XD zamiast ToP to poprawić na Top Prośby o UB. Jeżeli zamykamy temat na przykład ub to do nazwy tematu dodaje [uB]. Może by dodać ładną ramkę typu: Po Lp dodać ''Typ: Posiadamy serwer MC czemu by go nie dodać w serwery? Przed TS3 + GT Edytowane 20 Września 2015 przez Omєga * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jestem za dodaniem to co podał omega wyżej. Można by usunąć popularne tagi bo to się raczej nikomu nie przydaje. Ten znaczek z grupą steam mógłby ułatwić odnalezienie grupy oraz jej promowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jestem na TAK Co do grupy to by był szybszy dostęp, a do online administratorów to może dodać wszystkich ? A tagi to zbędne xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jestem na tak dobre propo ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Czarny styl: tylko ja mam to? Nie, nie tylko ty. Specjalnie teraz zmieniłem styl i ja mam równiez to samo. A co do reszty pomysłow to jak najbardziej na tak. A i jeszcze ode mnie taka mała propozycja. Chodzi mi o to aby Grafik mógł widziec czy dana osoba posiada warna (jak oczywiscie złozy zlecenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Wszystko pięknie ładnie, tylko błagam was tego: Czarny styl posiada inną ikone działu a mianowicie --> . A więc na biały można by dodać ten plus czarny Pisałem już o tym nawet chyba zostało zaakceptowane XD nie dodajcie. Te "krzyżyki" niszczą całą estetykę forum, a raczej estetykę czarnego skina. One są paskudne... żeby nie powiedzieć gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ta ikona miała być inna ale raczej nie uda mi się zrobić tego w najbliższym czasie, podeśle karolowi jak będę miał sprawny komputer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Generalnie każdy z pomysłów które tutaj zaproponował Omega jestem za. Odnośnie steam to w mojej propozycji pisałam również aby to dodać, popularne tagi są zbędne ja osobiście nigdy z nich nie skorzystałam jak i punkt z prośbą o UB również według mnie będzie lepiej wyglądał niż jest aktualnie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Stworzyć konkurs z elitą cs-classic. Co prawda kojarzy mi się że coś było. Im więcej konkursów tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Stworzyć konkurs z elitą cs-classic. Co prawda kojarzy mi się że coś było. Im więcej konkursów tym lepiej. Było to z miesiąc temu chyba organizowane. ^^ Ale zawsze można ponownie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jestem za każdą propozycją, są przydatne i przyjemne dla oka. I jeżeli ktoś by pytał, organizowałem elitę sieci, tyle że nie była to forma konkursu a pogaduch/zabawy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Grupa steam dodana do bocznego panelu Nad staff online już kombinuje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Żeby wszystko ładnie uporządkować napisze co zostało zmienione i co nie będzie zmienione po prostu skreślę. Dodane: Społeczność Steam została dodana Zostały dodane nowe ikony skrótów. Nowe ikony działów Poprawiono błąd z FB na czarnym stylu Info: Karol wczoraj pisał chyba że nie będzie nic ruszać z tabelą serwerów więc dodanie LP odpada Popularne tagi zostają Co do zrobienia?: ToP poprawić na Top Dodanie ''Odbanowany'' / ''Zbanowany'' / ''Prośba o UB odrzucona'' Kontakt z administracją który podałem wyżej. Pytanie: Czy jest możliwość odświeżenia zdjęcia z Sponsorzy/Partnerzy? Czy jest możliwość aby w tabelach serwerów dodano serwer MC + GT Co z ikonami działu na białym stylu? Zamiast tych zwykłych ogłoszeń pisemnych może jakieś zdjęcia które będą się przesuwać? Jeżeli gdzieś się pomyliłem to edytuje. Edytowane 25 Września 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Czy jest możliwość odświeżenia zdjęcia z Sponsorzy/Partnerzy? To banner od pukawki do tzn kampanii, odpada w 100% Czy jest możliwość aby w tabelach serwerów dodano serwer MC + GT Nie, stoi pusty, nie ma takiej potrzeby Co z ikonami działu na białym stylu? Na razie kończę czarny styl Większość rzeczy została zrobionych lub pomysły zostały poprawione, więc temat zamykam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi