Mlody. 4 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Nick:Kierowca Tira V2Link do SS:BrakWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 1 hour , 48 minutes and 50 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : KAMILO : D [AMXBans] Reason : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 81.6.139.24 ' [AMXBans] ========================================= Serwer:FFALink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=4653 Uwaga tutaj jest Problem Gram na Nick Kierowca Tira V2 a gracz KAMIL O Został zbanowany przyczyna urzycie nie dozwolonego Przycisku Skończyła się mapka De_Aztec i mi wyskoczyło na Kierowca Tira V2 Nicku ze jestem zbanowany za : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku ' a tutaj moje ip 81.6.139.24 proszę o ub bardzo szybko dziękuje Pozdrawiam Kierowca Tira V2 Mi piszę takie coś Adres IP — 83.10.89.208. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany Edytowane 19 Września 2015 przez Mlody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Ban wygasł Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi