spikemapper 27 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Witam, chcialbym wam przedstawic swoje najnowsze produkcje Jako ze niedawno zawiazalem kontrakt z Na'Vi to wykonalem tez swoje pierwsze w zyciu pro fragmovie az 9 minutowe, oczywiscie zawiera tez ono animacje No to zapraszam do ogladania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Mógłbyś mi pomóc zedytować mojego ace, czy nie ma szans? A co do fragmovie to kozak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spikemapper 27 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Mógłbyś mi pomóc zedytować mojego ace, czy nie ma szans? A co do fragmovie to kozak! Na moim kanale znajdziesz poradnik do vegasa na temat synchronizowania klipu z audio i lekkiej obrobki audio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi