mniejnizzero21 0 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 1. Serwer:cod 23k2. Nick:mniej niz zero3. Imię:Mateusz 4. Wiek: 16 5. Znajomość Amxx(0/10):9/10 6. Mikrofon(Tak/Nie):jest, ale często sie psuje 7. Składka(Tak/Nie): tak8. Czas spędzony na forum:Na forum spedzam malo czasu bo mam nauke, ale na serwie spedzam kazda wolna chwile9. Opisać siebie: Mieszkam w stolicy, chozde do 1 klasy technikum, 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: znam sie na tym, chce wam pomoc, i nie nawidze haxow 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Banuje permamentnie -Gdy ktoś nadużywa micro;ostrzegam, jesli nie slucha to mutuje, jesli zaczyna wyzywac ban 10-30min-Nadużywa Kultury na serwerze; prosze o ogarniecie sie, jesli nie pomaga kick, jesli to tez ban od 5 min w gore 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): non steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 cod 23k ?NIE - z 4-5 dni temu pierwszy raz zobaczylem Cię na serwie- dziś założone konto na forum- reklamy - za wh też dasz perm'a ?- trochę za bardzo znasz obsługę amx'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Na nie-1 nie mamy serwera cod 23k więc to po 1 jest nieznajomość z serwerem-2 wchodzisz czasem ale nie na długo-3 czasami trzeba zrobić demko/ss a nie odrazu perm-4 konto do podania-5 brak reklam-6 1 post na forum...-7 moge jeszcze wymienić dużo powodów ale zdaje mi się ze wystarczy .Dlatego nie widzę Cie na tej pozycji :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mniejnizzero21 0 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 To jest 45k.Za wh zrobie screnn'y lub aima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 NA NIE 1. Konto dla podania 2. Brak reklam 3. Za wh zrobie screnn'y lub aima. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 hahahah ja też za wh aima robię -Konto dla podania -brak reklamNie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 jestem na nie -brak reklam-konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Jestem na nie. Brak reklam, konto dla podania, w ogóle nie wiesz na jakim serwerze grasz, rzadko widuję cię na serwerze i masz tylko 2 posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi